2777
2789

سلام

شبتون بخیر

نماینده مادرا یه پولی جمع کرد از والدین برای جشن یلدا مدرسه پسرونه

از من کمک خواست

راستش من میترستم بد راهنماییش کنم شرمنده شم

مدرسه پسرونه،تعدادشون ۲۰۰ نفره

با پولی ک مدرسه گذاشته نزدیک ۱۶ میلیون جمع کرده

بنظرتون چطور باید تقسیم شه برای ۲۰۰ نفر؟

کیک

آجیل

شیرینی

ژله

پاپ کورن

بنظرتون میرسه؟

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم اختلاف نظر داریم

مثلا نماینده میخواد شیرینی تر بخره،از این پاکتای زیپی گذاشته برای توزیع(من ازشون فقط تو مجلس ختم دیدم)

من میگم از این پکای مربعی دفاعیه بخریم،توشون یه ژله،یه کاپ کیک،یه مقدار آجیل،پاپ کورن و شکلات بذاریم با یه ورق کوچیک فـال حافظ

چون مدرسه پسرانه،برعکس دخترانه خیلی نمیخواد تجملاتی باشه

اندازه معلما و پرسنل یه میز شیک بچینیم با کیک و آجیل و شیرینی و پاپ کورن

واسه بچه ها هم پکاشون بدیم شاید دوست داشته باشن ببرن خونه

بنظرتون بده؟

با این پول میرسه؟

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
میشه نفری ۸۰نفری یدونه شیرینی یا کیک بزور میشهآجیل و فلان و بهمان پیش کش

دیگه مجبوریم،کاریش نمیشه کرد

خیلیاشو میشه عمده خرید

اگه کم آوردیمم مدرسه باز تقبل میکنه

اسی عزیزم میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید ممنونتون میشم اگه زدین بگین براتون صلوات بفرستم ببخشید ک ...

خواهش میکنم عزیزم

گزارش زدم

فقط کیک حدود ۱۰ میلیون میشه

منم میگم کیک نه

کاپ کیک بگیریم

بنظرتون گرونتر میشه؟

پک کنیم بهشون بدیم

خوب اگه ب حرف نماینده بخوایم میز بچینیم به هیشکی هیچی نمیرسه

دیگه مجبوریم،کاریش نمیشه کردخیلیاشو میشه عمده خریداگه کم آوردیمم مدرسه باز تقبل میکنه

با این چیزهایی که گفتی اصلااا نمیشه

از قیمت ها خبر ندارید فکر کنم

خیلی کمه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

نفری چند دانش اموزا؟؟

ببین کیک نخر به جاش ماکت کیک بزار شیرینی بخر با میوه تو خونه ظرف یک بار مصرف هم بگیر تو هر کدوم یه شیرینی دو نوع میوه یکمم نخد کشمش بزار بدشون بقیه هم داشت براشون هدیه بخر بده مثلا سر مدادی بخر بده یا تراشی چیزی ....برای تزئینات هم بگین نفری یک بادکنک سفید ....باز بعضیا باد کنک شبز بغضیا یک بادکنک قرمز بیارن شما هم ازون شرشرع قرمزا جدید هست ازونا بخر یا ۱میلیون بده بادکنک ارایی بیان انجام بدن تو سالن مدرسه هر کلاس جدا عکس بگیره

خیلی کمه

بودجه همین قد متاسفانه

حالا بازم مدرسه تقبل میکنه

ولی ما میخوایم با همین فعلا مدیریت کنیم

فک کنم همون پک واسه پذیرایی و ظرفای کوچولو واسه ژله خودش خیلی بشه

آخه کیک هم بخره باید کلی پول ظرف و قاشق چنگال بده

فدای شما براتون صلوات فرستادم

ممنونم عزیزم

حاجت روا باشی