2777
2789
عنوان

خیرسرم کنکور دارم ولی هیچ کاری نمیکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 232 پست
یبار مردونه تصمیم بگیر تا آخر این راه رو بری ارزشش رو داره که یسال اینستاگرام و... نداشته باشی و به ...

ابجی مشکلم این نیس ک حواسمو گوشی پرت میکنه مشکلم اینه میرم سر درس شروع میکنم خب دارم کند پیش میرم خب نمیفهمم انگار خب فهمیدم ولی ده ساعت طول کشید خب حالا یکم پاشم بیینم چقدر خوندم ای بابا یک ساعت هم نشد که حالا اصلا قبول میشم قبول نشم میدونی چه اتفاقی برات میفته... بعدش استرس و یکم برم دراز بکشم و فشار روحی بعد یادم میفته همینای من رندگیشون ساختن من هیچی ندارم و... همین حالات و افکار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا پارسالو ببین واینستا برا امسال البته فک کنم امسالشم شروع شدهولی در حد نهایی حتما کار کن ضریب دار ...

نهاییم 14.75 دارم از سال اول کاش بشه امسالم تک درس ترمیم زد ریاضی رو ول کنم کلا 💔 چون اصن نمره اش ب خوندنش نمی ارزه این وقتو رو چیزای دیگه بزارم تراز بهتر میدن

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

آستارا جدید میخورم شنبه بهم دادم لوکسیمدلوکستین شنبه قطع کردم ویاس میخورم چندتای دبگ

چقدر زیاد

من گفتم کنکوریم یه چیزایی بده نه خواب اور باشه ن زیاد وابسته شم

اخه فقط فیلم دیدن مهم نبس ک من مهر کلی فیلم دیدم ب قول تو با حواس پرتی اینا با مرور نکردن درست با تس ...

مشکل منم از اول همینه خدا تا بهمن میخام شیمی و زیست رو اروم پیش ببرم تا تست بزنم 😭 چاره دیگه ای نداریم نمیتونیم با استراتژی اونی که از تابستون شروع کرده درس بخونیم

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

مشکل منم از اول همینه خدا تا بهمن میخام شیمی و زیست رو اروم پیش ببرم تا تست بزنم 😭 چاره دیگه ای ندا ...

هر گوهی داریم باید تا اول اردیبهشت بخوریم چون کل اردیبهشت و خرداد میره برا نهایی😭

هر گوهی داریم باید تا اول اردیبهشت بخوریم چون کل اردیبهشت و خرداد میره برا نهایی😭

از همین الان باید برا نهایی هم بخونیم هر شب😭 خصوصا عربی خیلی من لنگ میزنم لعنت بهش

زبان و لیسینینگ🥲

زبان خوبه بخونی میتونی ایشالا🥺

از همین الان باید برا نهایی هم بخونیم هر شب😭 خصوصا عربی خیلی من لنگ میزنم لعنت بهش

میگم مشاور منو زور کرد فرهمند نیا شروع از مهرش رو بیینم که 200 ساعت بشه شاید میترسم که خیلی زیاده و نرسونم بنظرت بیینم یا نبینم

میگم مشاور منو زور کرد فرهمند نیا شروع از مهرش رو بیینم که 200 ساعت بشه شاید میترسم که خیلی زیاده و ...

شروع از مهرش الان جلسه 18 19 هس به قلمچی که نرسیده ولی خوب تدریس میکنه من چون زیست برام اسونتره همه فصلاش رو نمیبینم مثلا حلسه هاییکه دوازدهم درس میده نمیبینم ولی تو اگه تو زیست لنگ میزنی ببین به نظرم چون نکاتی که میگه اصلا تو کتاب نیس و نیازه خیلی هم عقب نیستی 20 جلسه هست برنامه بریز از الان با انلاینش پیش برو هفته ای یکی دو تا هم از قبلیاش ببین تا برسی