2777
2789
عنوان

خیرسرم کنکور دارم ولی هیچ کاری نمیکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 232 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اخه مشاورم که همیشه پیش ادم نیست منظورم مادر و پدری کسیه یا زوری که خود ادم مجبور سه انجامش بده ا ...

برا پدر و مادر نقش بازی میکنم پدر مادر خودش دردمن همش دعوا و حرف طلاق تو این خونه اس

من یکی که دلم مرگ میخواددیگه روحم توانایی تحمل این کالبد رو نداره

منم واقعا هیچ دلخوشی ای هیچ نقطه قوتی ندارم فقط بخاطر مادرم تحمل میکردم اونم تلخ شده طلاق میخواد اونم اگه بذاره بره میره دنبال زندگیش منم میکشم خودمو راحت میشم

نیس ولی💔 من هیچوقت تو عمرم درس نخوندم الان باید فیلم ببینم که وقت ندارم تست بزنمم که بلد نیستم خیلی ...

افرین بعد چون پایمون قوی نیست نمیشه دوازدهمم خیلی خوب استارت زد چون پایه مشترک داره عادت به درس خوندنم نداریم همش میره پای فیلم

از سال ۱۴۰۰ اومدم سمت کنکور امسال قبول شدم

اگه یه قسمت دیگه ای از زندگیت رو داری ک مهم نیس شاغل باشی لیسانس داشته باشی یا متاهل ولی اینکه سالای عمرت همش بذاری کنکور و بقیه ابعاد زندگیت تعطیل کنی تهشم از همش بمونی خیلی بده

منم واقعا هیچ دلخوشی ای هیچ نقطه قوتی ندارم فقط بخاطر مادرم تحمل میکردم اونم تلخ شده طلاق میخواد اون ...

منم به خاطر این تحمل میکنم که مامان بابام من نباشم دیوونه میشن تاحالا که سابقه خودکشی ناموفقم داشتم..

برا پدر و مادر نقش بازی میکنم پدر مادر خودش دردمن همش دعوا و حرف طلاق تو این خونه اس

هعیی با گوشت و پوستم درکت میکنم(:

منم مادر خوبی ندارم کلا مهم نیس براش حتی خوشحالم میشه من قبول نشم 😂💔

کاش بتونیم خودمونو نجات بدیم

اگه یه قسمت دیگه ای از زندگیت رو داری ک مهم نیس شاغل باشی لیسانس داشته باشی یا متاهل ولی اینکه سالای ...

منم از خیلی چیزا گذشتم . زخم زبون شنیدم . طلاق گرفتم . چند سال قبول نشدم . هزینه خودم که هیچی ، هزینه بچه هم روی دوش خودم بود . زندگیت هر چی که هست از این بدتر نیست

من همونم نتونستم گرچه فقط اون نیست تخصصی هام باید خوب باشه البته نمیدونم چی بگم منم خیلی مثل شمام خ ...

درصدای من مال 403 بود البته اولین سال بود حتما اون سال اسون بوده ، نمیدونم واقعا برا من ک راه دیگه ای نیس همین راهمم پر خار و سنگه

خدانکنه عزیزمببین فقط چند ماهه بخون واقعا سال دیگه دانشجو باشی

ب سرم میزنه فقط بشینم الان سوالای کنکور رو بخونم پاسخنامشون یاد بگیرم همش فیلم دارم میترسم تا خود فروردین تموم نشه