2777
2789

وتازه خودشو مهربون وساده جا میزنه چطوری جواب پس میده

مادرشوهر من شیطان صفت ترین زنیه که تا حالا دیدم کثیف ترین زنیه که به عمرم دیدم .البته خانوادگی همینطور هستن ولی مادرشوهرم از همشون حقه باز تره. شیطان در پوست آدمیزاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن ایرانی چون از شوهرش محبت نمیبینه در ناخودآگاه خودش اون عشق رو پسرش میده و پسر میشه جانشین پدر بعد تو همین ناخودآگاه عروس رو رقیب خودش میدونه و سعی میکنه ضربه بزنه حتی بدون اینکه متوجه باشه

بند ناف همسرت رو ببر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من مادرشوهر هیچ دخالتی ندارن تو زندگیم چون همسرم اجازه کسی نمیده ولی هیچ کمکی کوچیکترین کمکی به همسرم نکردن تو همه چی هیچ دخالتی نمیکنن ما دوساله ازدواج کردیم همه مخارج عروسی نامزدی خونه گرفتن اینا همش همسرم بود اونا حتی یه قاشقم بهمون ندادن پول پاتختیم دادن پس بردن اونم مبلغ ناچیزی الان ولی میاد خونم وسایل جدیدی یا پیشرفت یک میکنیم تو خونه خودم میزنه زیر گریه خخخخ

من بدتر از مادرشوهر خودم کسی ندیدم و دیگه زاییده نمیشه همچین ادمی .حتی دخترش گاهی از من معذرت خواهی میکرد بخاطر رفتارای مادرش

الان رو تخت بیمارستانه و دلم باهاش صاف نمیشه ک برم بهش سر بزنم چون یاد حرفا و کارا و تهمتاش میوفتم حالم بد میشه .دو ساله داره هر دو هفته شیمی درمانی میکنه .از خدا میخام شفاش بده .ولی دل من هرگز باهاش صاف نمیشع

عقده ایهتصمیمت روبگیریا نادیدش بگیریا اگه درگیر شی به قیمت داغون شدن زندگیت تموم میشه

یاداوری زخم هایی که بهم زده داغونم میکنه دیشب با هوش مصنوعی چت میکردم گفت باید بری تراپبست تا هر بار این خاطرات روحتو تکه تکه نکنه