2777
2789
عنوان

مامانم سر زده رفته خونه داداشم اوناهم اصلا باهاش حرف نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5195 بازدید | 274 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنیا گرده

علاوه بر اینکه گرده

کوچیکم هست

کارامون عواقب داره

با هر دست بدیم از همون دست میگیریم

کاش مهربانتر باشیم

عروس که از حضور مادر همسرش خوشحال نمیشد

بچه هاش که خوشحال میشدن

بخاطر بچه هاش حفظ ظاهر میکرد

سر پدرم سلامت ،چشمم کف پاش

میگه مهمان اگه آتیش هم باشه

این دست اون دست بزاریدش

ولی بی حرمتی نکنید

شاید از نظر شما هیچکاری باشه ولی از نظر اون مهم باشه مثلا من مادرشوهرم تو دوران عقدم به هیچکدوم از ق ...

عروسیت چند سال پیش بود ؟

۵۰۰ هزار یا میلیون ؟

اره منم کینه های زیادی از خانواده شوهرم دارم بعد عقد خیلی منو نادیده گرفتن و گاهی اینقدر نفرت وجودمو میگیره که میخوام اتیش بگیرم

لایک نکنید 🙏

حالا پنج دقیقه نشستن یه چایی تلخ کسیو نمیکشه واقعا اونم وقتی بچه ها اینقدر اصرار دارن اونم وقتی دست ...

کسیو نمیکشه منم رفتارش رو تایید نکردم ولی خب بعضیا خیلی حساسن دیگه حالا من خودم بودم راه میدادم بخاطر بچه هام ولی خب هرکسی شخصیت خودشو داره شما نمیتونی مقایسه کنی توقع کنی....

عروس شما یهویی همچین کاری نمیکنه یا کلا رابطه تون خوب نیست یا به مهمون سرزده حساسه دیگه هرکسی به یچی حساسه و یجوریه کاش یکم مراعات کنید

همه که مثل شما خانواده دار نیستن ادم عقده ای زیاد هست

اینجا اگ اینجور باشی بهت میگن بی اصل و نصب و بی فرهنگ دیگه نمیگن که از خانومی و خانواده دار بودن هستش،بنظرمن بی اصل و نصب و بی فرهنگ کسی هست که همچین رفتارهای زشت و زننده ای انجام میده

نه اشکالی نداشت مهمون سرزده منم راه نمیدم. مامان من تاحالا بدون دعوت خونه ام نیومده چه برسه مادرشوهر ...

بله فقط یه آدم بی اصالت بی فرهنگ میتونه همچین رفتاری بکنه

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آدم دشمنشم باشه از در خونش رد نمیکنه چه برسه به فامیل

خجالت نکشیده با مادرشوهرش این رفتارو کرده

خیلی بی شخصیته

من چه تو خونه ی پدرم چه تو خونه ی خودم همیشه مهمون چه دعوتی چه سرزده رو تخم چشممون جا داره

همیشه هم بهترین پذیرایی رو میکنم

خانواده شوهرم همه جا گفتن خونه من از همه جا راحتتر هستن

وهمیشه عالی پذیرایی شدن

به نظرمن آدم هرکاری کنه شخصیت خودشو نشون میده

گفتی مامانت مادر شوهر خوبی بوده همیشه.... عروستون چی؟ تا الان از این رفتارا داشته یا نه؟ شاید بنده خ ...

من شاید دو سه بار رفتم خونش تو این ده سال مامانم همینطوره میگه از در خونشون رد شدم دلم واسه بچه ها تنگ شد رفتم ببینمشون فقط که اونم نزاشته

هر چی باشه حرمت مهمون واجبهخواهر شوهر من سر موضوعی ب من بی احترامی کرد، من جوابش رو ندادم و تا یه سا ...

عزیزم شما نباید خودتو با کسی مقایسه کنی ما جای اون عروس خانوم نیستیم و نمیدونیم چیشده و چرا اینجوری کرده یکطرفه نمی قضاوت کرد