عزیزای دلم سلام. راستش من ۲۶ سالمه و ۶ سال پیش گواهینامم رو گرفتم ولی چون فقط برای خلاص شدن از اصرار های مادر و پدرم بود و واقعا علاقه ای به رانندگی نداشتم ولش کردم. ولی الآن یک سال و خرده ایه که دلم میخواست دوباره یاد بگیرم (هر چی شش سال پیش یاد گرفته بودم رو یادم رفته بود) برای همین به مربی شش سال پیشم پیام دادم برای کلاس خصوصی. الآن جلسه ی هشتم کلاسمه (هر جلسه یک ساعته) ولی همچناااان بهم میگه فرمون رو زیاد میگیری، فرمون رو کم میگیری. حتی وقتی آیینه بغلام رو چک میکنم چون نمی بینه باز تذکر میده آیینه رو چک کردی؟ توقع داره نترس باشم همش بهم میگه خیلی استرس داری و من همش اینجوریم که خب چه توقعی داری! استرسم که فلج کننده نیست آدمی که مهارت داره که نمیترسه من چون هنوز مسلط نیستم میترسم مهم اینه با وجود ترسم امدم یاد بگیرم دیگه. باز جلسه ی بعدش میگه!!! دیگه عصبی شدم. حتی خودم هم حس میکنم الآن فرمون رو بهتر میگیرم ولی هی میگه نه. اولین جلسه بهم گفت برای فرمون تمرین زیاد لازم داری ولی من زیر ۲٠ جلسه راننده ات میکنم ولی الآن حتی دنده ۳ هم نرفتم هنوز و اینقدر من ذوق نشون دادم برای یاد گرفتن به هر قیمتی که هر جلسه هی میگه خیلی تمرین لازم داری😐(چون یک سال این کار رو گذاشته بود کنار الآن هی با این و اون تماس میگیره برام شاگرد جور کنید) من گفتم اوکی ولی قراره چقدر طول بکشه؟ نکنه من خنگم؟ برای همه اینقدر طول میکشه؟ هم به فرمون چرخوندنم ایراد میگیره از نظرش هیچ وقت میزان نیست از نظرش یا کم گرفتم یا زیاد. یا به سرعت عملم توی دنده عوض کردن! در صورتی که من با ماشین بابام این مشکل رو ندارم دنده اش خیلی نرم و سریع عوض میشه😭میترسم یهو همینجوری چشم بسته بشه ۳٠ جلسه و نه تنها یاد نگیرم بلکه پولم هم بسوزه😭😭😭میخواستم ببینم شماها این تجربه رو دارید؟ چند ساعت یا چند جلسه خصوصی لازمه تا این مشکلا حل شه؟ دارم عصبی میشم اگه مثلا میدونستم چند جلسه است تحمل میکردم ولی الآن هی ۲ جلسه ۲ جلسه داریم تمدید میکنیم:((( تو رو خدا اگه چیزی از اوایل رانندگیتون یادتونه که دلم رو گرم کنه بهم بگین لطفا احساس سرخوردگی دارم🥺
عزیزم اینم راهشو پیدا کرده فقط میخواد بچاپه!منم گواهینامه گرفتم دیگه پشت فرمون ننشستم تا ۵ سال،بعد اون فقط ۲ جلسه رفتم برای یادآوری پارکا،واقعااااا ۸ جلسه نیازنیست!شما هم دیگه باید خودت تنها بشینی،اینجوری فایده نداره
عزیزم اینم راهشو پیدا کرده فقط میخواد بچاپه!منم گواهینامه گرفتم دیگه پشت فرمون ننشستم تا ۵ سال،بعد ا ...
آخه من تقریبا هیچی یادم نبود حتی گاز و کلاچ و اینارو. همه ی ایرادش به فرمون و سرعت عملمه خب من فقط در مجموع هفت هشت ساعت نشستم پشت فرمون یه ماشین نمیتونم شوماخر باشم که:(