2777
2789
عنوان

شما باشین تو این زندگی موندن رو انتخاب میکنین یا طلاق رو

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 55 پست
چهار سال متاسفانه نه مشاور هم رفتیم اختلال روانی داره عزیزم

چرا با سوهرت حرف نمیزنی برید جای دیگه !?️

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

یعنی چی نگرفت؟،،، عزیزم میتونی با ی سالن دار صحبت کنی بگی من اینجا کار ناخن میکنم بعد ی درصدی از درا ...

قبول نمیکنن صندلی اجاره کردم تو دیوار و تبلیغات هم کردم دریغ از یدونه مشتری دیگه گذاشتم کنار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول نمیکنن صندلی اجاره کردم تو دیوار و تبلیغات هم کردم دریغ از یدونه مشتری دیگه گذاشتم کنار

صندلی اجاره کردن فایده نداره اصلا

مگه برای کسی که چندین سال کار کرده باشه و مشتریش زیاد باشه

شما باید جایی درصدی کار کنی

اصولاً برای ناخن ۷۰ به ۳۰ یا ۶۰ به ۴۰ هست درصدش

زیر بار نمیره عزیزم عاشق خانوادشه

با سیاست برو جلو سلیطه باش من فهمیدم تو زندگی نباید خانم باشی . ی جاهای یجوری باش نتونن بهت چیزی بگن . من الان تو ی خونه با مادرشوهرمم اصلا هیچ کاری نمیکنم نه شستن نه پختن تازه منتم دارم اینجوری میکنم تا برم سریع تر خونه ای خودم . خونه ام مستاجر داره بعد عید میاد بیرون

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

زیر بار نمیره عزیزم عاشق خانوادشه

تو که ۸۰۰ طلا داری بگو شوهرتم بزاره خوب ی خونه بخرین برین شوهرتم درست میشه

با داداشت زندگی کن

اون بره سر کار توام کار خونگی، مثل ادمینی انجام بده

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

تو که ۸۰۰ طلا داری بگو شوهرتم بزاره خوب ی خونه بخرین برین شوهرتم درست میشه

نمیدونه که طلا دارم آنقدر طلا ازم گرفته فروخته بدونه میخره میزنه به نام خودش با اینا هم فردا معلوم نیست قشنگ بدبخت میشم

آخه سلیطه هم میشم طلاق طلاق میکنن و اذیت

دیگه سلیطه بشی گوه میخورن بابا جرشون بده . من از تو کوچیکترم کل خاندانش نمی تونن با من صبحت کنن از ترس

دیگه سلیطه بشی گوه میخورن بابا جرشون بده . من از تو کوچیکترم کل خاندانش نمی تونن با من صبحت کنن از ت ...

تاپیک قلبم هست چند شب پیش بلایی برادر شوهر سرم آورد مثل روانی ها شده بودم خیلی اذیتم میکنن خیلی