2777
2789

بچه ها من به شدت خانواده شوهر بدی دارم با مادرشوهر تو یه حیاطیم و نمیزاره ما زندگی کنیم خودش یه زن اختلال خودشیفته و روانی شوهرم جای شوهرش کرده من شوهری تو زندگیم نمیبینم قشنگ شوهرمم عینه مادرش ذات خراب و کل خانواده شوهرم و همه شکل هم بعد چشم دیدن منو ندارن اصلا و چهار ساله من ازدواج کردم یه محبت یه رفتار درست ازشون ندیدم بعد شهر غربتم پدرو مادرم فوت شدن و کسی رو ندارم شما باشین طلاق یا موندن تو این زندگی رو انتخاب میکنین الان خونه گرم و نرم شغل و اینا ندارم ولی شکمم سیر و یه سقف بالای سرمه هر چقدر هم بخوابم و استراحت کنم کسی کاری ندارم ولی در عوض روانم جور دیگه داغونه آنقدر که مادرشوهر و شوهر و خانوادش اذیتم میکنن تاپیکای قبلم هست و جدا بشم خوابیدن و اینا خبری نیست تو سرما باید برم دنبال و شغل و سرکار و یه جورایی رو پای خودم بایستم و در عوض روانم راحته و کسی نیست اذیتم کنه و جهت مسکن هم خداروشکر میتونم یه جار رو اجاره کنم شما باشین کدوم رو انتخاب میکنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمون ،بدون سرمایه و حمایت ، طلاق اشتباهه.

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

صلوات فرستادم همون بشه که تهش خوشحال باشی.

اسی میشه کامنت بذارم بچه ها دعا کنند برام؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

دعا کنید لطفا

خدا به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی باسلامتی و تندرستی و شادی و بندگی و رزق بده

، ما ۳ تا رو عبد خودش و یار امام زمان کنه

و هر موقع خواست ما ۳ تا رو در حالی که ازمون راضی هست ودست در دست هم هستیم با عشق و لطافت قبض روح کنه و باهم به بهترین شهر بهشتش ببره

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

الان جدا نشو، بمون، پول جمع کن،

همینجا که هستی و سقف بالا سرت داری..جای خواب و غذا داری...یه کسب و کاسبی برا خودت راه بنداز..رو غلطک که افتادی، تصمیمگیری برات راحت میشه،

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
خودشیفتن خیلی اذیتم میکنن

طلاقم سخته.

بدون حمایت و پول

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺