2777
2789
عنوان

چرا ما بریم دنبال مادرشوهرم

649 بازدید | 51 پست

پدربزرگم فوت کرده فردا میخوان حرم دفن کنن ، بعد پدرشوهرم زنگ زد تسلیت بگه گفت من فردا کلاس دارم تا شب ، زحمت سوسن خانم با شما برید دنبالش ، خود مادرشوهرم خادم حرمه با اتوبوس میره و میاد ، خب فردا خودش با اتوبوس بیاد میمیره ، حتما باید برن دم در دنبالشون ، بخدا مردم شانس دارن ، همین چند روز پیش عمه مادرشوهرم فوت کرد بعد من گفتم تعزیه کدوم مسجد هست ما هم بیایم گفتن فلان مسجد ، یک کلام نگفتن نه نمیخواد زحمت بکشید شما باردارید سختتونه ، منم شوهرم سرکار بود اون تایم که تعزیه بود مجبور شدم با مامانم با تاکسی بریم و برگردیم ولی یک کلام نگفتیم به پدرشوهرم که شما راهت نزدیکه دنبال ماهم بیا ، به قول معروف پول گرد و بازار دراز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واامگه چی میشه حالا ماشین خالیه اونم ببرین 😐مادر خودتم بود همین حرفو میزدی؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️ 

من بجا تو بودم میگفتم سوسن خانم زحمتش نشه تو این هوای سرد نیاد اذیت نشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چه عیبی داره بنده خدا نمیخواد با اتوبوس بیاد مراسم میخواد با ماشین شخصی بیاد که بااحترام و رسمی باشه

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

خب شما خودت خواستی با وضع بارداریت اونجوری بری

ولی ایشون نمبخواد با تاکسی و اتوبوس بیاد

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
منم دوساله شب یلدا مادرشوهرم و پدر شوهرم رو دعوت میکنمامسال تصمیم دارم دیگه دعوت نکنم چون شاغلم و بچ ...

عزیز وظیفه هیچکی نیست .اینچیزا دلیه .هرکس حوصلش میکشه دعوت میکنه الزامی نیست

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی