2777
2789
وای تورو خدا جمع کنین این حرفارو وضعیت ازین حرفا گذشته

کدوم حرفا؟ نچیدن کاسه قابلمه رو زمین و نذاشتن لباسا تو بقچه؟

یادمه میگفتن فقر واقعی نداری نیست اینه که ده تا النگو دستت باشه ولی ده تا دندون پوسیده تو دهنت. اون موقع به نظرم غیرممکن بود کسی اینقدر احمق باشه الان خلافش رو بگی مردم شاکی میشن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه کلا انداختیم دور

ووللککککککککککککککککک..ببین از دیوار هم میتونی کابینت کارکرده خوش قیمت پیدا کنی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم حرفا؟ نچیدن کاسه قابلمه رو زمین و نذاشتن لباسا تو بقچه؟یادمه میگفتن فقر واقعی نداری نیست اینه ک ...

شاید این حرفا دوسال قبل حق بود الان نه اوضاع جوریه داریم برای بقا تلاش میکنیم برا سیرکردن شکم بچه هامون دادن قرض و قسط وطلا برای روز مبادا خدای نکرده شاید نیازمند دکتر باشیم با این همه دردو بلا که افتاده به جون مردم اون موقعس که محتاج ۱گرم طلا میشه آدم ومیفهمه چه اشتباهیه. چه النگو دست کردنی بابا

لایک نکن پدر بیامرز

نه اصلا....

صبرکن.

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

من باشم آره

البته خیلی بستگیداره

روز مبادا تا کی؟؟؟

میمیریم و این طلاها میمونا بچه ها میزنن به ...گاو

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

اگع راه دیگه ای نیست اره بزن

اجیم دو سه سال داخل خونش زندگی میکرد نه کابینت داشت نه کمد اتاقا هم در نداشتن پارسال قسطی تکمیل کرد

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

شاید این حرفا دوسال قبل حق بود الان نه اوضاع جوریه داریم برای بقا تلاش میکنیم برا سیرکردن شکم بچه ها ...

چی بگم

خونه ما کمد دیواری نداشت دو سال اذیت شدم آخرش رفتم دو تا سکه فروختم یه اتاقو کامل اتاق لباس کردم. اون موقع سکه ۱۲ تومن بود میموند الان ۲۸۰ تومن میشد ولی چهار سال بود داشتم عذاب میکشیدم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چی بگمخونه ما کمد دیواری نداشت دو سال اذیت شدم آخرش رفتم دو تا سکه فروختم یه اتاقو کامل اتاق لباس کر ...

دارم از خونه اقوام میام رفته بود دکتر بهش گفتن سرطان کبد پیشرفته داری بدون هیچ علایمی برق از کلمون پریده فامل درجه ۲ گفته واسه یه نمونه ۲۵خودم میگیرم ۱۰آزمابشگاه بیمارستانم به کنار حالا بماند شیمی درمانی وعمل وداروها حالا ایشالله برا ماها برا خوشیامون به کار بیاد ولی از آینده خبر نداریم که

لایک نکن پدر بیامرز