2777
2789
عنوان

یک سوال دادگاهی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 105 پست
شما هم میتونین بخاطر فحش ناموسی شکایت کنید ذیه سنگین داره

فحش ناموسی دیه سنگین نداره

یه جریمه داره که به حساب دولت میره نه اینا

تموم شد رفت

تازه یه چیزم بگم

وقتی یکی فوش میده مثلا میگه ک س ک ش ، وقتی بره پیش قاضی بگه به قران معنیشو نمیدونستم بخشیده میشه چون فحاشی موثر حساب نمیشه البته فکر کنم دفعه ی اولش باشه تو دفعه دوم مجرم حساب میشه

دختر شیرازی

با اجازتون شاکی خصوصی داره شکایت کنه باید رضایت بگیره من درستشو گفتم اتفاقا خیلی گیر میدند بره پزشک ...

عزیزم میدونم باید نیمه خالی لیوانو هم ببینم ولی خوب واقعا فکر نکنم به خاطر چنتا سیلی بره پزشکی قانونی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم ما تجربه داریم خواهر۶ماه حبس بهش دادن

والا ماهم دیدیم

بخاطر کتکاری و فحش بخوان زندانی کنن زندانا جا نمیشن دیگه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
این که به ضرر ماست من میخوام ببینم طرف پیدا نمیکنم خودم ازش معذرت بخوام یک مقدار پس اندازم دارم بهش ...

اخه میگی اول اون فحاشی کرده اون شروع کرده میگم ببین دوربین هست یا نه وگرنه شیشه شکستن و زدن همسر شما که مدرکش هست

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
عزیزم میدونم باید نیمه خالی لیوانو هم ببینم ولی خوب واقعا فکر نکنم به خاطر چنتا سیلی بره پزشکی قانون ...

دوربین اونجا بوده؟ بالاخره باید ثابت بشه شما هم میتونید فحششو ثابت کنید؟

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

احتمالا فردا شما رو بخوان کلانتری

شما و یه بزرگتر باهاش برید اونجا معذرت خواهی کنید و خسارت طرف رو بدید که براتون سوسابقه درست نشه

اگه قضایی بشه توی سابقه فرد ثبت نیشه

اخه میگی اول اون فحاشی کرده اون شروع کرده میگم ببین دوربین هست یا نه وگرنه شیشه شکستن و زدن همسر شما ...

ختم جلسه اعلام میشود

ادامه روند رسیدگی به پرونده فردا بعد از ظهر ساعت 6

الان کار دارم من میرم

😂😂

دختر شیرازی

نه منظورم اینه انقدرها هم سنگین نیست به طرف استرس میدی ، بابا اینا رو اصلا تو کلانتری آشتی میدن نمیز ...

منم همینو گفتم برو کلانتری پیگیری کن بله اونجا حل میکنند ولی طرف قبول نکنه دیگه کاریش نمیشه کرد پرونده رو میفرستن دادگاه بعدش هم اونجا رضایت نده دیه و زندادن داره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم