2777
2789
عنوان

یک سوال دادگاهی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 105 پست
بیخیال شو دیگه توام 😂 قاضی انقد به طرف گیر نمیده که تو میدی ، یه دعوا خیابونی ساده بوده اینم زده دی ...

با اجازتون شاکی خصوصی داره شکایت کنه باید رضایت بگیره من درستشو گفتم اتفاقا خیلی گیر میدند بره پزشک قانونی بعد دادگاه مگه من باید بیخیال بشم😳

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهاباشه ممنون صورت جلسه هم کرده میره همون کلانتری درسته؟

شما هم باید بخاطر فحاشی ازش شکایت کنید بخصوص اگه شاهد دارید

که بخشی از شکایت شما با اون، رضایت به رضایت بشه

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه

برو ببین اونجا دوربین بوده بگو کلانتری نامه دوربین بده

این که به ضرر ماست من میخوام ببینم طرف پیدا نمیکنم خودم ازش معذرت بخوام یک مقدار پس اندازم دارم بهش بدم

میدونم شوهرم با بابام بعدن دوباره بهم میدن پول

بیخیال شو دیگه توام 😂 قاضی انقد به طرف گیر نمیده که تو میدی ، یه دعوا خیابونی ساده بوده اینم زده دی ...

واسه شما فحاشی ناموسی شیشه شکستن ماشین و کتکاری خیلی سادست جالبه🤣

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
با اجازتون شاکی خصوصی داره شکایت کنه باید رضایت بگیره من درستشو گفتم اتفاقا خیلی گیر میدند بره پزشک ...

نه منظورم اینه انقدرها هم سنگین نیست به طرف استرس میدی ، بابا اینا رو اصلا تو کلانتری آشتی میدن نمیزارن که به دادسرا برسه شکستگی نبوده یه سیلی زده

دختر شیرازی

اهاباشه ممنون صورت جلسه هم کرده میره همون کلانتری درسته؟

بله عزیزم من کارم اینه میدونم همین کاری که گفتم بکن صبح برو نذار زمان بگذره

واسه شما فحاشی ناموسی شیشه شکستن ماشین و کتکاری خیلی سادست جالبه🤣

فکر کنم نفهمیدی چیشده

یه طرف فحش ناموسی داده

اینم برگشته زده

جفت طرف مجرم هستن

اون تحریک کرده اینم زده

البته مال فحش رو که نمیتونه ثابت بکنه ولی تو کلانتری اینو بگه سعی میکنن اشتی بدن

دختر شیرازی

آره بابا طرف شکایت میکنه زدن و فحش دیه داره تازه قبلشم میرن شورای حل اختلاف صددرصد مطمئنم زندان نداره

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
این که به ضرر ماست من میخوام ببینم طرف پیدا نمیکنم خودم ازش معذرت بخوام یک مقدار پس اندازم دارم بهش ...

شما هم میتونین بخاطر فحش ناموسی شکایت کنید ذیه سنگین داره

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
اره دیگه خدا به خیر کنه

سلامت باشی عزیزم ناراحت نباش انشاالله حل میشه به خدا توکل کن

آره بابا طرف شکایت میکنه زدن و فحش دیه داره تازه قبلشم میرن شورای حل اختلاف صددرصد مطمئنم زندان ندار ...

اشتی میدن تموم میشه فکر کنم خسارت شکستن شیشه رو فقط بگیرن

چون سیلی خالی هم که دیه نداره باید حتما کبودی سیاه قرمزی بمونه که پزشک قانونی تایید بکنه

دختر شیرازی