2777
2789
عنوان

یک سوال دادگاهی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 105 پست
منم همینو گفتم برو کلانتری پیگیری کن بله اونجا حل میکنند ولی طرف قبول نکنه دیگه کاریش نمیشه کرد پرون ...

دیه رو میگیرن میدن

زندانش هم تعزیری هست تبدیل به مبلغ نقد میشه میریزه حساب دولت

این زندان نمیره

دختر شیرازی

نه هیچ زندان نمیره نهایت حبس تعلیقی در صورتی که سابقه نداشته باشه و جریمه نقدی نه دیه چون دیه باید آسیبی برسه و پزشکی قانونی درصد بده .در حدود دو تومن شاید جریمه باشه .

در ضمن ضرب و شتم دلیل نمیخواهد یعنی بگی به فلان دلیل زدم ، دلیل توجیه نمیکنه ضرب و شتم مجازات خودش رو داره .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فحش ناموسی دیه سنگین ندارهیه جریمه داره که به حساب دولت میره نه ایناتموم شد رفتتازه یه چیزم بگموقتی ...

جدیدا قانون وضع کردن اگه فحش ناموسی بدی مخصوصا اون شخص فوت شده باشه باسه دیه سنگین داره

کلا جدیدا حتی برای فحش هایی مثل بیشع...ور یا الا...غ اینا هم دیه میبرن که میره حساب دولت اینا خوبه بین خودشون صلح کنن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
جدیدا قانون وضع کردن اگه فحش ناموسی بدی مخصوصا اون شخص فوت شده باشه باسه دیه سنگین داره کلا جدیدا حت ...

جدیدا قانونی برای فحش وضع نکردن قانونش برای سالها پیشه حبس تعزیری داره اونم شرایط اثباتش خیلی سخته

بگی الاغ دیه داره 😂😂😂😂 خیلی خنده دار بود ممنون کلی خندیدم

دختر شیرازی

جدیدا قانونی برای فحش وضع نکردن قانونش برای سالها پیشه حبس تعزیری داره اونم شرایط اثباتش خیلی سخته ب ...

خوشحالم خندیدی ان شاالله همیشه خنده روباشی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین