دختربارون9192 مدیر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 601 عنوان یک سوال دادگاهی دارم | مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 105 پست ما بیرون بودیم بعد ی ماشین امد بد رفت اقام گفت مقصری اینا دیگه دعوا بالا گرفت اون اقا چنتا فوش رکیک مادری داد مادرهمسرم فوت شده بعد اقام چنتا سیلی بهش زد دیگه با شیشه های ماشینشو شکست بعد ما رفتیم بعد اون زنگ زد پلیس فردا شوهرمو میبرن زندان یا نه دیروز | 18:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
14masom عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1784 بیخیال شو دیگه توام 😂 قاضی انقد به طرف گیر نمیده که تو میدی ، یه دعوا خیابونی ساده بوده اینم زده دی ... با اجازتون شاکی خصوصی داره شکایت کنه باید رضایت بگیره من درستشو گفتم اتفاقا خیلی گیر میدند بره پزشک قانونی بعد دادگاه مگه من باید بیخیال بشم😳 خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
دختربارون9192 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 601 بالاخره زده و محکومه باید میاومد نمیموند کتککاری بشه اره دیگه خدا به خیر کنه
رشا عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 1824 اهاباشه ممنون صورت جلسه هم کرده میره همون کلانتری درسته؟ شما هم باید بخاطر فحاشی ازش شکایت کنید بخصوص اگه شاهد داریدکه بخشی از شکایت شما با اون، رضایت به رضایت بشهنمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه
دختربارون9192 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 601 برو ببین اونجا دوربین بوده بگو کلانتری نامه دوربین بده این که به ضرر ماست من میخوام ببینم طرف پیدا نمیکنم خودم ازش معذرت بخوام یک مقدار پس اندازم دارم بهش بدممیدونم شوهرم با بابام بعدن دوباره بهم میدن پول
14masom عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1784 بیخیال شو دیگه توام 😂 قاضی انقد به طرف گیر نمیده که تو میدی ، یه دعوا خیابونی ساده بوده اینم زده دی ... واسه شما فحاشی ناموسی شیشه شکستن ماشین و کتکاری خیلی سادست جالبه🤣 خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
کاربر_معمولی عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 694 با اجازتون شاکی خصوصی داره شکایت کنه باید رضایت بگیره من درستشو گفتم اتفاقا خیلی گیر میدند بره پزشک ... نه منظورم اینه انقدرها هم سنگین نیست به طرف استرس میدی ، بابا اینا رو اصلا تو کلانتری آشتی میدن نمیزارن که به دادسرا برسه شکستگی نبوده یه سیلی زده دختر شیرازی
14masom عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1784 اهاباشه ممنون صورت جلسه هم کرده میره همون کلانتری درسته؟ بله عزیزم من کارم اینه میدونم همین کاری که گفتم بکن صبح برو نذار زمان بگذره خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
کاربر_معمولی عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 694 واسه شما فحاشی ناموسی شیشه شکستن ماشین و کتکاری خیلی سادست جالبه🤣 فکر کنم نفهمیدی چیشدهیه طرف فحش ناموسی دادهاینم برگشته زدهجفت طرف مجرم هستناون تحریک کرده اینم زدهالبته مال فحش رو که نمیتونه ثابت بکنه ولی تو کلانتری اینو بگه سعی میکنن اشتی بدن دختر شیرازی
رشا عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 1824 نه قد بازی در نمیاره مطمئن هزار درصد به قاضی میگه اگه بازم فحش مادری بده میزنم قاضی این چیزا حالیش نیستمیگه مگه تو مامور دولتی که بخوای خودت تنبیه کنی
حسناامیدم عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4719 بیخیال شو دیگه توام 😂 قاضی انقد به طرف گیر نمیده که تو میدی ، یه دعوا خیابونی ساده بوده اینم زده دی ... آره بابا طرف شکایت میکنه زدن و فحش دیه داره تازه قبلشم میرن شورای حل اختلاف صددرصد مطمئنم زندان نداره السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
دختربارون9192 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 601 بیخیال شو دیگه توام 😂 قاضی انقد به طرف گیر نمیده که تو میدی ، یه دعوا خیابونی ساده بوده اینم زده دی ... اره بخدا خون جلو چشماشو گرفت بود فقط به خاطر فحش مادری
حسناامیدم عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4719 این که به ضرر ماست من میخوام ببینم طرف پیدا نمیکنم خودم ازش معذرت بخوام یک مقدار پس اندازم دارم بهش ... شما هم میتونین بخاطر فحش ناموسی شکایت کنید ذیه سنگین داره السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
14masom عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1784 اره دیگه خدا به خیر کنه سلامت باشی عزیزم ناراحت نباش انشاالله حل میشه به خدا توکل کن خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
کاربر_معمولی عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 694 آره بابا طرف شکایت میکنه زدن و فحش دیه داره تازه قبلشم میرن شورای حل اختلاف صددرصد مطمئنم زندان ندار ... اشتی میدن تموم میشه فکر کنم خسارت شکستن شیشه رو فقط بگیرنچون سیلی خالی هم که دیه نداره باید حتما کبودی سیاه قرمزی بمونه که پزشک قانونی تایید بکنه دختر شیرازی
رشا عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 1824 آره بابا طرف شکایت میکنه زدن و فحش دیه داره تازه قبلشم میرن شورای حل اختلاف صددرصد مطمئنم زندان ندار ... میگم ما تجربه داریم خواهر۶ماه حبس بهش دادن