توسکاnu مدیر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 عنوان یه دختره هست باهاش میرم پیاده روی | مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 44 پست ولی دروغگو هست مثلا گفتم شلوارت برای عروسی بده گفت ابجیم میخواد بپوشه تو عروسی دیدم ابجیش نپوشیده بودیا خیلی دروغ های دیگه نمیدونم بازم باهاش دوست بمونم یا ندروغ هاش اینجوری نیست بهت آسیب بزنه بیشتر برای اینکه کاراش ماسمالی کنه اینارو میگه 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد امروز | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
little_general عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 3809 عزیزم درسته حرف اما خوب بعضیا حساسند خواهر من لباس مجلسی تو را داده بود دوسش برا عروسی برادرش بپوشه ... وااااااا چه پررو
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 5207 لباس خواستی اونم شلوار که دیگه خیلی شخصیه حق بده بهش اونم یه جوری گفته که ناراحت نشی صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 مگه شما تو عروسی داداشتون شلوار میپوشید؟ من یه کت کرم داشتم با شال کرمشلوار نداشتم اخر مجلس بپوشم بهش گفتم قرضی بهم بده چون هزینه زیادی کرده بودم برای عروسی دیگه پولم ته کشیده بود 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 خوب شاید بدش میاد توی شلوارش بگوزی تو دیگه واقعا بیکلاسی😐 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد
yalllldllll عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1943 وااااااا چه پررو اره به خدا این آدم خیلی پررو هست متاسفانه با فامیل پدر منم وصلت کرده مادرش به خواهرم گفته نمیدونم این دخترم به کی رفته همش توقع داره من بهش پول تو جیبی بدم با اینکه جهیزیه عالی بهش دادم میگه برام هدیه النگو بیارید دخترای دیگه م اینجور نیستند
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 نمیخواستم وارد جزئیات بشم ولیییب واقعا خیلی بده حالا باز کاپشن و کت و این چیزهارو میشه قرض داد گفت بیا کتم بهت بدممانتو بهت بدم 😕انگار واقعا نمیخواست شلوارش بده 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد
yalllldllll عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1943 من یه کت کرم داشتم با شال کرمشلوار نداشتم اخر مجلس بپوشم بهش گفتم قرضی بهم بده چون هزینه زیادی کرده ... اصلا خوب نیست بعدا پشت سرت میگند یه شلوار قرض کرد پوشید
edina عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 244 خوب فکر کردم چون دوستیم باهم اشکال ندارهبهش گفتم توهم چیزی لازم داشتی بیا ازم بگیرواقعا هرچیزی میخوا ... خب وسیله شخصیه دیگه لابد راحت نیست به کسی قرض بده
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 5207 گفت بیا کتم بهت بدممانتو بهت بدم 😕انگار واقعا نمیخواست شلوارش بده خوب دیگه ببین عزیزم خواسته شما غیر منطقی بوده منم بدم میاد شلوارمو به کسی بدم صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
نارمیلانرمالو عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 4494 تو دیگه واقعا بیکلاسی😐 تو خیلی باکلاسی از امضات و لباس قرض کردنت معلومه. مامان بزرگ منم لباس قرض نمیکرد چه برسه به تو توی این دوره زمونه
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 خب وسیله شخصیه دیگه لابد راحت نیست به کسی قرض بده پس دوستیم باهاش ادامه بدم؟ راستی خیلی هم درگیری داره با شوهرش همیشه گلایه میکنه فاز منفیه 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد
kiyana_ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 5647 خب چی بگه بهت واسه شلوار؟بگه بهداشتی نیس ؟بدم میاد دوست داری؟محترمانه پیچونده،اون چه عذابی میکشه فک کن
edina عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 244 پس دوستیم باهاش ادامه بدم؟ راستی خیلی هم درگیری داره با شوهرش همیشه گلایه میکنه فاز منفیه نمیدونم من از چیزای دیگه خبر ندارم کهفقط تو این یه مورد به نظرم حق داشته
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3357 خب چی بگه بهت واسه شلوار؟بگه بهداشتی نیس ؟بدم میاد دوست داری؟محترمانه پیچونده،اون چه عذابی میکشه فک ... قبلا بهم داد رفتم مهمونیاین سری نداد گفت بهت کت و مانتو اینا میخوای برات بیارمکفشم بهت داد شب عروسی داداشم البته ازش خریدم چون گفت میخواستم بزارم دیوار اگر بپوشی دست دوم میشه .. ولی کفشای دیگش همینجوری خواست بده 😡😡😡😡😡گمشید بریددددد