یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
خوب وضع مالیم خوب نبود عروسی داداشم بودنمیتونستم هزینه کنمبعدم من بارها براش غذا بردم وقتی مریض شده ...
عزیزم درسته حرف اما خوب بعضیا حساسند خواهر من لباس مجلسی تو را داده بود دوسش برا عروسی برادرش بپوشه به خدا نمیدونم چی به سر لباس آورده بود که پهلوها لباس کلا خراب شده بود یا همسایه خاله م از خاله لباس مجلسی گرفته بود و برده بود خیاطی تنگ کرده بودند دیگه لباس تن خاله م نرفت تازه با پررویی به ما میگفت ناراحتم خاله ت با ما قهر کرده