2777
2789
عنوان

یه دختره هست باهاش میرم پیاده روی

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نمیکنی درخواست های تو شاید غیرمنطقیه؟

خوب وضع مالیم خوب نبود عروسی داداشم بود

نمیتونستم هزینه کنم

بعدم من بارها براش غذا بردم وقتی مریض شده بود

خیلی وقتا کارش راه انداختم

کلا بحث شلوار نیست دروغ زیاد میگه

😡😡😡😡😡گمشید بریددددد

😐😐😐😐😐

خدایا مردم چه طلبکار شدن

شو.رتشو چی اونم میخوای بده بپوشی؟

شلوار دیگه خیلییییییی شخصیه

چرا باید بدیم ب کسی؟

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
دروغ گو نیست دلش نمیخواسته شلوارشو یکی دیگه پاش کنه منم بدم میاد یکی شلوارم پاش بکنه به باسنش بچسبه ...

بدتر از باسن فکر کردن به اینه که به لباس زیرش چسبیده😀و حتی شاید از اینایی باشه که لباس زیر نمیپوشن

من مجرد بودم یه بار مامانم مایومو داده بود خواهرش

بعد که پس اورد دیگه نگرفتم ازش گفتم مال خودت چون میدونستم بگیرم دیگه نمیپوشم🥴

کارت اشتباهه عزیزم نباید قرض بگیری

خوب فکر کردم چون دوستیم باهم اشکال نداره

بهش گفتم توهم چیزی لازم داشتی بیا ازم بگیر

واقعا هرچیزی میخواست من در اختیارش میزاشتم

ولی خوب هیچ وقت چیزی نگفت در مورد لباس

ولی درخواست های دیگه داشت که من براش انجام میدادم

😡😡😡😡😡گمشید بریددددد

بدتر از باسن فکر کردن به اینه که به لباس زیرش چسبیده😀و حتی شاید از اینایی باشه که لباس زیر نمیپوشن ...

نمیخواستم وارد جزئیات بشم ولیییب واقعا خیلی بده حالا باز کاپشن و کت و این چیزهارو میشه قرض داد

خوب وضع مالیم خوب نبود عروسی داداشم بودنمیتونستم هزینه کنمبعدم من بارها براش غذا بردم وقتی مریض شده ...

عزیزم درسته حرف اما خوب بعضیا حساسند خواهر من لباس مجلسی تو را داده بود دوسش برا عروسی برادرش بپوشه به خدا نمیدونم چی به سر لباس آورده بود که پهلوها لباس کلا خراب شده بود یا همسایه خاله م از خاله لباس مجلسی گرفته بود و برده بود خیاطی تنگ کرده بودند دیگه لباس تن خاله م نرفت تازه با پررویی به ما میگفت ناراحتم خاله ت با ما قهر کرده