2777
2789
شهر کرج برای من و همسرم در حد تعادل مهمه نه میگیم آقا چشم و گوش بسته با هیچکس قبل ما حرفم نزده نه ای ...

منظورتون اینه جوری نیست که شخم بزنن ولی بد نام هم نباشه درسته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسخه یکسان برا همه نمیشه داد یه پسری دوست نداره یه پسری براش مهم نیست . من خودم آقا هستم البته

برای خودت چی گذشته طرف مهمه؟

الان پسرا خودشون تو رابطه حدی ندارن ولی دختر افتاب مهتاب ندیده برای ازدواج می خوان

مهمه

بیشتر رابطه جنسیه واسشون مهمه

چیزی که واسه دخترای الان بی معنی شده

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

شهر بزرگمهمه مدل مردی دیدمبا اکس داشتن مشکلی ندارن ولی دختری ک دیگ خیلی با همه بوده و یا سک.س داشته ...

درسته پس منظورم اینه طوری هستن که شخم نمیزنن گذشته رو ولی بد نام هم نباشه درسته؟

اطراف ما واقعا براشون مهم نیست خداروشکر به فرهنگ رسیدن که آدما دستمال کاغذی نیستن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

مهمهبیشتر رابطه جنسیه واسشون مهمه چیزی که واسه دخترای الان بی معنی شده

نه دیگه خدایی خیلی دخترا هنوز هستن معتقدن من خودم بی حجابم ولی اصلا چنین اجازه ای نمیدم چون هم زنا هست و گناه بزرگی هست و اصلا جدا از مذهب تو فرهنگ کشور ما این مورد قابل قبول نیست زیاد شاید با اونی که باهاش بخوابی نشه عروسی کنی اروپا نیست که اینجا

کسی همچنین انتظاری نداره ولی ما ادمیم ها انتظار نداری که منتظر باشیم تا سی سالگی شاهزاده سوار بر اسب ...

آشنا شدن در چارچوب شرع و اخلاق به قصد ازدواج چیزی نیست که کسی ازش شرمنده بشه یا در صورت عیان شدن باعث شرمندگی باشه.

مشکل جاییه که به بهانه ی جوانی و تجربه کردن و... از سر هوا و هوس از چارچوب عفت پا رو بیرون میگذارند و بعد هم انتظار دارند برخوردی مشابه با فردی که خویشتن دار و عفیف زندگی کرده باهاشون بشه!

[QUOTE=404077690]آشنا شدن در چارچوب شرع و اخلاق به قصد ازدواج چیزی نیست که کسی ازش شرمنده بشه یا در صورت عیان شدن با ...[/QUOTE

در چارچوب اخلاق منظورتون اینه سک س نکنن؟ خوب این نباشه دیگه آشنا شدن هم همون دوست دختر دوست پسر میشه همه دوست دارند رابطه ای که میرن توش یه ثمری داشته باشه من کلا ازدواج سنتی رو نمیپسندم دوست دارم عاشق شم با اون خاطره داشته باشم با همونم عروسی کنم

ما مذهبی هستم خانواده هامون مذهبی یه پسری با دختر خانمی ازدواج کرد که دختره با دو تا از خواستگار تا پای مراسم عقد رفته بودن و بهم خورده بود و این پسر پذیرفت این مو ضوع رو به خود طرف بستگی داره

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
برای هر انسان عاقلی پیشینه ی فرد مبنایی بر حال و آینده اش هست.شما حتی برای یک امر پیش پا افتاده که ب ...

شما هیچ حقی نداری انقد فلسفه نامربوط ببافی و زندگی عاطفی رو ب مسائل قضایی ربط بدی ک کاملا بیربطه

دربهترین حالت حق داری بگی چون خودت گذشته نداشتی توقع داری طرفتم گذشته نداشته باشه

ربطش ب پاکی و شهر و..مغلطس و انگار از روی خشمه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
من منظورم دقیقا این بود پدرش رو دربیارن یا هی تجسس کنن و تاکید کنن

نه ندیدم

مگر طرف بد دل باشه مثل نامزد خودم که حتی وقتی فهمید من سیمکارتم به نام خودمه کلی تجسس کرد تا فهمید با پدرم رفتم و خیالش راحت شد و همش دنبال این بود چیزی ازم پیدا کنه تا بشه نقطه ضعف و راحت تر کنترلم کنه و به بقیه هم بگه😐