بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شهر بزرگ زندگی میکنیم در این حد گذشته دختر مهمه که خانواده پسر حاضرن دختر گدا که گذشته نداشته با عقایدشون متفاوته بگیرن حتی سطح مالی شدید متفاوت هر کس میگه گذشته مهم نیست دروغ گفته برای پسرا شدیداً مهمه اینو اکثرا دخترایی میگن که گذشته دارن ولی واقعیت چیزیو عوض نمیکنه
ریدن تو غیرتشونهر چی دختر خراب و لخت دیدم بهتر شدن
هر کی بی حجاب هست خراب نیست خواهرم این چه حرفی زشتیه میزنی آخه کسی که دوست پسر داره هم خراب نیست من همه اطرافیانم با دوستی ازدواج کردن میگن وقتی یکی رو شب در حال گناهی دیدی صبح نگو شاید توبه کرده باشه
دقیقاً متولد هشتاد هستم برام مهمه مگه میشه بیماری برای کسی مهم نباشه
من عزیزم همین طور ریپلای زدم رو اون خانوم چون جواب مو داد فکر کردم یک تاپیک دیگس ولی من بهت میگم متاهل هستم تجربه دارم مردی که حتی یک بار رابطه داشته چ عاطفی مطمئن باش بعد از این ک کمترین کم عاطفی ببینه سریع خیانت الان چرا خیانت زیاد شده یکی از دلیل های بزرگش همین هست و برای مرد یک روانشناس بود میگفت گذشته خیلی مهمه و برای خانوم مهم نیست بجاش پول عرضش مهمه