2777
2789
تا چه حد برات مهمه؟ منظورم در حدی هست که خیلی تاکید کنین؟ یا حتما بگردین دنبال گذشته اش با بد نام نب ...

ببین برای اینکه بدونی مبگم من سنم کم نیست ازدواج هم کردم بچه هم دارم ولی چون خودم وارد هیچ رابطه ای نشده بودم برام مهم بود زنم هم مثل خودم باشه خیلی پسرا هستن همه چیو امتحان کردن الانم براشون مهم نیست زنشون چجوری بوده تازه پسرایی هستن که همه چیو امتحان کردن ولی حاضر نیستن با دختری که مثل خودشون بوده ازدواج کنن پس شما باید ببینی طرفت چجوریه

ما مذهبی هستم خانواده هامون مذهبی یه پسری با دختر خانمی ازدواج کرد که دختره با دو تا از خواستگار ت ...

خوب این ازدواج هست ما منظورمون دوست پسر هستش دیگه مثلاً با یکی بوده ولی به هم خورده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه خدایی خیلی دخترا هنوز هستن معتقدن من خودم بی حجابم ولی اصلا چنین اجازه ای نمیدم چون هم زنا ه ...

من اینجا از واژه زنا استفاده کردم اومدن حرفایی که لایق خودشون و تن کثیفشونه بارم کردن

و در آخر گفتن مذهبی هستی و حالمون ازت بهم میخوره😐

در صورتی که بی حجابم ولی بی ارزش نیستم در حد رابطه چند ساعته

دخترا خیلی حد خودشونو پایین اوردن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

درسته پس منظورم اینه طوری هستن که شخم نمیزنن گذشته رو ولی بد نام هم نباشه درسته؟

بد نام ک هیچکس نمیپسنده

وگرنه اینکه دختری تا قبلش با هیچ پسری حرف نزده باشه هم دیو خوب نیست چون از سادگیش سواستفاده میکنن موقع ازدواج

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
ببین برای اینکه بدونی مبگم من سنم کم نیست ازدواج هم کردم بچه هم دارم ولی چون خودم وارد هیچ رابطه ای ...

من دلم میخواد با یکی آشنا شم با همون عاشقی کنم با همونم عروسی کنم دوست ندارم هی پارتنرم عوض بشه دلم میخواد یکی باشه دوست پسر و رابطه جدی میخوام که وقتش شد با همون عروسی کنم

[QUOTE=404077690]آشنا شدن در چارچوب شرع و اخلاق به قصد ازدواج چیزی نیست که کسی ازش شرمنده بشه یا در ...

منظورم وقتی گفتم قالب شرع و عرف مشخصه چیه!

شما ظاهراً استانداردهاتون خیلی نازله! و تا فحشا به شکلی که در محکمه ثابت بشه، رخ نده، انگار که هیچ مشکلی مترتب نیستید!

عقیده ی ما می گه یک نگاه و لمس ساده هم قاعده داره و کسی حق نداره بی قاعده به میل خودش مرزها و حدود شرعی ارتباط رو جابجا کنه!

من اینجا از واژه زنا استفاده کردم اومدن حرفایی که لایق خودشون و تن کثیفشونه بارم کردنو در آخر گفتن م ...

دقیقا من مثل شما فکر میکنم آخه میدونی اصلا دوست پسر رو هر چی ندی بهتر هستش مرد هر چی تشنه تر بهتر همین شیما کاتوزیان هم گفته بارها بدو بدون نرو با طرف بخواب حتی خارجی ها هم من از بلاگر ها شنیدم بارها که با پسر نخوابین زرتی به خدا سر مذهب نمیگم با اینکه گناه هست و زنا واقعا عذاب داره تو تجربه گران مرگ دیدم که عذاب میکردن برا زنا ولی خوب تو کشور ما بهتره تو زمان دوست پسر دوست دختری در حد بوسه باشه فقط در همین حد

شما هیچ حقی نداری انقد فلسفه نامربوط ببافی و زندگی عاطفی رو ب مسائل قضایی ربط بدی ک کاملا بیربطهدربه ...

اتفاقا برعکسه!

افرادی که کارنامه شون لکه دار میشه سعی بر دلیل تراشی و توجیه خودشون برخلاف امور فطری و طبع پاک انسانی هستند!

سعی میکنند ارزش ها و هنجارها رو جوری دستکاری کنند و قالب جدیدی پی ریزی کنند که خودشون موجه باشند!

اگر نه کدوم وجود پذیرای حقی است که ندونه:

خویشتن دار و هوس ران یکی نیست!

باتقوا و پرده دَر یکی نیست!

عفیف و آلوده یکی نیست!

من دلم میخواد با یکی آشنا شم با همون عاشقی کنم با همونم عروسی کنم دوست ندارم هی پارتنرم عوض بشه دلم ...

سه تا نصیحت میکنم بهت اول اینکه تکلیفت رو مشخص کن توی رابطه .دوم اینکه نزار زمان آشنایی طول بکشه سوم اینکه تا قبل عقد با هیچکس رابطه نداشته باش. ۹۹ درصد کسایی که اینا رو رعایت نمیکنن مخصوصا دخترا ضرر میکنن . تاپیک های منو مخصوصا اولاشو بخون شاید بهت کمک کرد