2777
2789

راستش قضیه یه چیزه کوچیکه واسه همین با خودم فک کردم من حساسم نباید ناراحتشم گفتم ازشما بپرسم جای من بودید چیکار میکردید. اول بگم ما روز مادرو پریشب داشتیم چون مادرشوهرماینا روز مادر مسافرت بودندقضیه از این قراره که من برای روز مادر کیک پختم با کادو اینا بعد رفتیم خونه مادر شوهرم اونجام با چای ومیوه ازما پذیرایی کردن کیکو اصلا نیاوردن ما تویه ساختمونیم باهاشون بعد امروز که خواهر شوهرم که خونه باباشه هنوز بشقابو خالی اورد تازه واسه جاریمو بچهاش که تو همین ساختمونن از کیک برده برای ما نه نمیدونم به نطرتون کارش بد بوده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حساس شدی

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نه فک نکنم لابد پیش خودشون گفته خودشون اورده برامون نیاز نیس ببرم دیگه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️ 

تو کیک بردی دیگ چ نیازی از همون کیکی کخودت درس کردی میفرستاد برات

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️ 

خوب میدونست نخوردیم کیک سالم بود

خوب اگه واسه خوردن خودتون بود خوب نمیبردین دیگه عزیزم