2777
2789
عنوان

باشوهرم هنوز قهرم هنوز هیچی نشده اومده از من رابطه میخواد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 6605 بازدید | 169 پست
با وجود دخترش من حتی حمومم نمیتونم برم

دخترتم بردار برو دوش بگیر حالت هم خوب میشه آب خیلی تاثیر مثبتی رو بدن و افکارت میتونه داشته باشه بعدش تصمیم درست رو بگیر

سلامتی و خوشبختی دخترم
دخترتم بردار برو دوش بگیر حالت هم خوب میشه آب خیلی تاثیر مثبتی رو بدن و افکارت میتونه داشته باشه بعد ...

شما بچه داری؟

وقتی تنهایی خونه میبریش حموم؟

من هنوز میترسم بعد ده ماه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای این حرفا چیهمگ قرارها وقتی دعوا میکنن بهم پایبند نباشن یا وقتی مغرورن برن جای دیگ؟؟چرا این چی ...

مگه گفتم خیانت؟!!

میگم اینکه باز میاد سراغت تو و با غرور بازم ازت گدایی میکنه این یعنی دوسش داره و میشه بقیه مشکلات رو با مشاور حل کرد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه توروخدا برايه دعوا بره خیانت کنه....ارزش زن روتاکجامیارید پایین....

من اصلا منظورم خیانت نبود شما رفتید اون سمت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما بچه داری؟وقتی تنهایی خونه میبریش حموم؟من هنوز میترسم بعد ده ماه

بله دارم البته بزرگ شده الان

خدا بچه تو بهت ببخشه و حفظش کنه همیشه سایتون بالاسرش من بعد دوماهگیش خودم بله تنهایی میبردم میزاشتمش تو لگن آب بازی خودمو میشوستم بعدش دخترم رو تا باهم بیایم بیرون

سلامتی و خوشبختی دخترم
بله دارم البته بزرگ شده الانخدا بچه تو بهت ببخشه و حفظش کنه همیشه سایتون بالاسرش من بعد دوماهگیش خود ...

من نمیتونم میترسم چونکه تو حموم خیلی گریه میکنه الانم که هوا سرده باید سریع خشکش کنم هول میشم تنهایی

انشاالله خدا بچتونو براتون حفظ کنه