2777
2789
عنوان

باشوهرم هنوز قهرم هنوز هیچی نشده اومده از من رابطه میخواد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4776 بازدید | 169 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه منم قبلش فکر میکردم جدا میشم سریع ولی بعدش دیدم انقدر قدرت ندارم

هر کسی شخصیت خودش رو بهتر میشناسه و طبق همون تصمیم میگیره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چرا شوهر من پس اینجوری نیست تا حالا نگفته فشار رمه حتی اگه دوماه باشع

نمیدونم چون اینا مودین چون تکلیفشون مشخص نیست میبین یکبار تبدیل میشه به هرشب یکبار دوهفته یکبار سه هفته یکبار بلکم ماهی یکبار

باشه عزیزم آروم باش شما

والا سر شما حرصی شدم

پس همون لیاقتت لگد و کتکه برو لنگاتو باز کن فردام دندوتانو سر باباش میریزه دهنت😁😁😁ببین سر کی ناراحت شدم یه ادم لایق مشت و لگد نوش جونت😘😘😘

نمیدونم چون اینا مودین چون تکلیفشون مشخص نیست میبین یکبار تبدیل میشه به هرشب یکبار دوهفته یکبار سه ه ...

عزیزم متولد چه ماهیه همسرت؟؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

والا سر شما حرصی شدم پس همون لیاقتت لگد و کتکه برو لنگاتو باز کن فردام دندوتانو سر باباش میریزه دهنت ...

من فقط بهت گفتم آروم باش حس کردم خودت عصبی شدی چیز بدی نگفتم بهت

جالبه فکر میکنن کردن یه نوع معذرت خواهیم هست!بگو برو ننتو بکن اونو کتک نمیزنی که ادم کسیو که دوس دار ...

این خوبه اسی بگو بیا پاهامو ببوس معذرت خواهی کن

سلامتی و خوشبختی دخترم
نمیدونم چون اینا مودین چون تکلیفشون مشخص نیست میبین یکبار تبدیل میشه به هرشب یکبار دوهفته یکبار سه ه ...

بببین مشاوره روانپزشک دارو میده با بیمار که یواشکی بدیم ..دوستم با شوهرش میده خبر نداره خوب شده..می سر روانپزشک باید خودت بری حتما

هیچی زندگی از صبح با تمام بدبختیام براش سه مدل غذا درست کردم خانوم تصمیم بگیره کدومو میخوره تهشم الا ...

بروحموم ب خودت برس زیاد، چه بخوای چه نخوای شب میاد کارشو میکنه توهم نازبکن

💍💍💍

آخه منکه بعد اون هرغلطی گفته کردم بدون خودش خیلی جایی نرفتم هرموقع خونه بوده بودم

عزیزه دلم تاپیکات رو خوندم خیلی حق داری

درکت میکنم حق داری حوصله شو نداشته باشی

ولی

اگه خیانت نکرده بهت تو فشار جنسی نزارش مردا

واااااقعا اذیت میشن میدونم توم واااااقعا اذیت شدی

ولی خب بیتوجهی به نیاز جنسی مرد اصلا رابطه تو

بهتر نمیکنه ممکنه خیلی بدتر بشه کتکهاش و

عصبانیت و انزجارش نسبت به تو خیلی بیشتر میشه

اگه خیانت نکرده ممکنه انجام بده......

بنظرم با این موضوع گروگان گیری نکن یه بار خیلی

منطقی بدون هیچ احساسی بشین با خودت فک کن

بنظرت خوبیات و بدی های شوهرتو بنویس

ببین چیکار میخوای بکنی واقعا قصدت ادامه دادنه

یا نه اگه ادامه میخوای بدی درست ادامه بده

اگه میخوای بری ببین جایی داری بری استقلال مالی چطور بچت چی میشه و کلی شرایط دیگه که برا بعده طلاق باید درنظر بگیری ایندفه هم کتکت زد حتما برو پزشکی قانونی برگه بگیر نگه دار بترسونش

اگه میخوای بمونی درست بمون برو درست موندن رو یادبگیر ببین چجوری سبک رفتارت رو تغییر بدی تا شوهرت تغییر کنه....

اگه میخوای بری زودتر اقدام کن ولی

با رابطه جنسی گروگان گیری نکن هیچوقت

عزیزه دلم تاپیکات رو خوندم خیلی حق داری درکت میکنم حق داری حوصله شو نداشته باشی ولی اگه خیانت نکرده ...

بخدا من انقدر پیش مشاور میرم تا یکجوری با این آقا رفتار کنم که درست باشه دعوا نشه ولی یکجایی کلا میبرم