یکی از دوستانم از وانتی میوه خرید بعدش اومد خونه دید از کارت ۱۰ میلیون کسر شد ولی کارتش دستش بود نگاه کرد دید کارت یکی دیگه اس ! چون کارت های بانکی شبیه هم هستن طرف جابجا کرده بود ادم دیگه به اسم کارت خودش که نگاه نمیکنه خلاصه دزدا شیوه های مختلف دارن😕😕😕
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
من خیلی حواسم جمعه یه بار با شوهرم رفتیم خرید بعد که کارتشو داد یارو رفت اون پشت و اومد بعد کارت کشید بعد که اومدیم بریم دیدم رمز شوهرمو داره تو گوشیش وارد میکنه خلاصه گفتم بگم نگم تا شب دو دل بودم دیگه شب گفتم بهش اونم کارتشو خالی کرد و رمزش عوض کرد
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من از مغازه دار همخرید کنم حتما رسیدشو که کارت کشیده میگیرم و کارتمو نگاه میکنم
به بار رفتم یه مغازه خیلی معطل کرد و تا حواسم نبود کارتو کشید و داد منم نگاه کروم دیدم ۵۰۰ اظافه کشیده گفتم بهش و پسش داد صاحب مغازه هم الکی دعوا کرد که مثلا نکن این کارو حواستو جمع کن مالیات بیشتر میاد ولی من فهمیدم عمدی بود
منم یه نکته بگم دوستانی که از بازارچه های خیریه غذا و
نمایشگاه های فصلی خرید می کنید
مراقب باشید، فیش رو بعد خرید نگاه کنید
به جای 30 هزار تومان، 300 هزار تومان می کشن
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave