2777
2789
عنوان

خانومایی که از وانتی میوه میخرین خیلی حواستون به این مورد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 37 پست
من دوبار متوجه شدم مرغ که میخرم خرد میکنن میام خونه بشورم بسته بندی کنم یه تیکه هایی از مرغ نیست

به اسم اینکه پوستشو جدا میکنن برای کسانی که سگ دارن.. تاحواست نیست سریع تکه بزرگی از گوشت هممیندازن تو سطل پراز پوست..وقتی مشتری رفت گوشت رو برمیدارن برای خودشون

پارسا پسرمامان😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی ماهی میخرم نمیزارم خورد کنن چون زیاد دیدم دوتیکه برمیدارن یا با ماهی ریزتر جابجا میکنن

چقد مردم مال حلالشون رو دارن با حرام قاطی میکنن توی این گرونی مردم به زور گوشت و مرغ بگیرن آخرشم بیای ببینی ازش کش رفتن

یع مغازه داره لوازم خونگی بود وقتی میفهمید واسه جهیزیه س و به این زودی باز نمیکنند به جای جنسی که خر ...

آی گفتی من یخچال خریدم با برچسپ انرژی Aوقتی فرستادن دیدم Dهستش دیگه هم پس نگرفت عوضی

من چند بار این تابستون شوهرم میوه خریده از وانتی جای ۹۸ تومن ۹۸۰ کشیدن. یا جای ۴۸ تومن ۴۸۰.

ممکنه حواسش نبوده باشه اما باید دقت کرد همون لحظه بگی وگرنه بعدا نمیشه پیدا کرد.

این مورد یه صفر بیشتر کشیدن، برای دوستامون هم خیلی پیش اومده

مهربان باشیم   

مامانم یبار از مغازه ۸۰۰هزار تومن خرید کرده بود مغازه دار ۸۰ هزار تومان کشیده بود از کارتش .مامانم توی خونه متوجه شد بدو بدو رفت به مغازه دار اطلاع داد

لایک نکنید .توروخدا 
آی گفتی من یخچال خریدم با برچسپ انرژی Aوقتی فرستادن دیدم Dهستش دیگه هم پس نگرفت عوضی

خیلی نامردن

مثلا مغازه دارن

اینم چندبار شکایت شده بازم روز از نو روزی از نو

من نمیدونم چرا قانون برخورد نمیکنه

❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️