یکی از دوستانم از وانتی میوه خرید بعدش اومد خونه دید از کارت ۱۰ میلیون کسر شد ولی کارتش دستش بود نگاه کرد دید کارت یکی دیگه اس ! چون کارت های بانکی شبیه هم هستن طرف جابجا کرده بود ادم دیگه به اسم کارت خودش که نگاه نمیکنه خلاصه دزدا شیوه های مختلف دارن😕😕😕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا همینطوره، شخصی کارتشو دزدیدن توی مغازه کارت کشیده بود و خرید کرده بود، اینطوری هیچی رو نمیشه پیگیری کرد، حتی عکسشم از دوربینهای مغازه داشتن ولی کاری نتونستن انجام بدن
بعضی از فروشنده ها هم با اطمینان از اینکه مشتری خیلی به قیمت دقیق ووزن کاری نداره..بیشتر از مقداری که میخوای جنس میذارن وپولش رو هم طبیعتا از کارت کم میکنن.مثلا ما رفتیم نیم کیلو کیک تخته ای بخریم. یه لحظه شوهرم نگاهش افتاد به ترازو گفت بجای نیم کیلو ۸۰۰ گرمگذاشتین؟ خانمه گفت اره حواسم نبود بیشتر گداشتم کمش کنم؟ ولی مشخص بود عمدا بیشتر گداشت که زودتر فروش بره
منم یکبار فروشگاه خرید کردم.خرید نفر بعدی رو هم واسه من حساب کرد.منم تعجب کردم چقدر گرون شد.جالبه اصلا نفهمیدم مال اونو برا من زده.خانمه نفر بعدی خودش فهمید گفت چقدر ازمن ارزون شد؟
دیگه با اون خانم حساب کتاب کردیم.خدا خیرش بده.بله باید حواستون جمع باشه.یک عده حروم خور شدن.یک عده هم ذهنشون درگیره ممکنه اشتباه کنن