2777
2789
عنوان

خانومایی که از وانتی میوه میخرین خیلی حواستون به این مورد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه پروتیین فروشی بود ترازوشو دستکاری کرده بود

یکی دیگه هم بود مثلا ب جای ۷۰ تومن ، ۷۰۰ تومن میکشید

خییییلی حواستون باشه

یه عده به حروم خوری روی آوردن

سر سفره پدر و مادر بزرگ نشدن

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
اون لحطه که فقط پول میوه رو کشید ولی بعدش رفته جابجا کرده

وقتی کارت رو داده باید دقت میکرده

خیلی جاها دقت خودمون باعث میشه خیلی اتفاقها نیوفته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من خیلی حواسم جمعه یه بار با شوهرم رفتیم خرید بعد که کارتشو داد یارو رفت اون پشت و اومد بعد کارت کشی ...

حالا چرا تا شب دودل بودی که نگی همون موقع باید میگفتی خداروشکر که زودتر خالی نکرده حسابتونو

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

دقیقا همینطوره، شخصی کارتشو دزدیدن توی مغازه کارت کشیده بود و خرید کرده بود، اینطوری هیچی رو نمیشه پیگیری کرد، حتی عکسشم از دوربینهای مغازه داشتن ولی کاری نتونستن انجام بدن

بعضی از فروشنده ها هم با اطمینان از اینکه مشتری خیلی به قیمت دقیق ووزن کاری نداره..بیشتر از مقداری که میخوای جنس میذارن وپولش رو هم طبیعتا از کارت کم میکنن.مثلا ما رفتیم نیم کیلو کیک تخته ای بخریم. یه لحظه شوهرم نگاهش افتاد به ترازو گفت بجای نیم کیلو ۸۰۰ گرمگذاشتین؟ خانمه گفت اره حواسم نبود بیشتر گداشتم کمش کنم؟ ولی مشخص بود عمدا بیشتر گداشت که زودتر فروش بره

پارسا پسرمامان😍
من دوبار متوجه شدم مرغ که میخرم خرد میکنن میام خونه بشورم بسته بندی کنم یه تیکه هایی از مرغ نیست

من وقتی ماهی میخرم نمیزارم خورد کنن چون زیاد دیدم دوتیکه برمیدارن یا با ماهی ریزتر جابجا میکنن

حالا چرا تا شب دودل بودی که نگی همون موقع باید میگفتی خداروشکر که زودتر خالی نکرده حسابتونو

چون اون لحظه هی میگفتم اگر من اشتباه کرده باشم تهمت بزنم به یارو چی اگر رمز گوشیش واقعا یکی بوده باشه چی و هزار تا فکر دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

منم یکبار فروشگاه خرید کردم.خرید نفر بعدی رو هم واسه من حساب کرد.منم تعجب کردم چقدر گرون شد.جالبه اصلا نفهمیدم مال اونو برا من زده.خانمه نفر بعدی خودش فهمید گفت چقدر ازمن ارزون شد؟

دیگه با اون خانم حساب کتاب کردیم.خدا خیرش بده.بله باید حواستون جمع باشه.یک عده حروم خور شدن.یک عده هم ذهنشون درگیره ممکنه اشتباه کنن

یه روز خوب میاد