2777
2789
اتفاقا چون کارش خیلی قشنگ بود یادم مونده ،قدرشو بدون عزیزم فکر نکن مرده اینطوری بیرون پره ،الان شوهر ...

ببن توضیح شرایط من و شرایط اون واقعا سخته ولی بهت بگم من تو قلب یک قصر طلای گیرافتادم که باتمام محدودیت ها خودمو کشیدم بالا وازمحدیدیت هام فرصت بدست اوردم ایشون بسیارمرد خوب اروم مهربون باخلاق با ادب ولی شرایط ب شدت سخت داره تودنیا کسی نداره جزمن ب معنای واقعی منم یبار توسنکم تجربه جدای تو عقد داشتم نمیتونم بازم ریسک کنم توزندگیم

خیلی چیزا ازربیرون قشنگه اما از درون پیچیده و ترسناکه

ولی خب خداروشکر امید همیشه هست

اتفاقا چون کارش خیلی قشنگ بود یادم مونده ،قدرشو بدون عزیزم فکر نکن مرده اینطوری بیرون پره ،الان شوهر ...

اکانت منو فراموش نکن

خواستی تاپیک حذف کنی درجا برات انجام میدم

ازیک تاپیکتا صدتا فرق نداره درجا ازبین میبرم برات

این یک فرصت و شرایطی که واین سایت به جرات مبگمفقط من دارم

خواستی درخواست دوستی بده یه زمانی ب دردت میخورم

این پیام دیدی لایککنتا پاکش کنم دردسز نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببن توضیح شرایط من و شرایط اون واقعا سخته ولی بهت بگم من تو قلب یک قصر طلای گیرافتادم که باتمام محدو ...

وای ببخشید عزیزم کاری پیش اومد رفتم باعث شد کامنتت بمونه ،فدای سرت عزیزم مگه میخای قاچاق انجام بدی طوری نمیشه .

بابت توضیح شرایطتت اره عزیزم حق داری واقعا نمیشه قضاوت کرد ولی امیدوارم بهتتتربنا برات رقم بخوره 🫂🫂🫂💓