2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون کاربری که جنوبی؟طلا هم خیلی دوس داری ،یه پارتنر ثابت داری چراازدواج نمیکنید

اره همونم

چون کلا قصد ازدواج ندارم فککککک نکککککم بخوام یه روزی ازدواج کنم

علاقه و تمایلی به رابطه جن .. ندارم

واین محکم ترین دلیل ازدواج نکردنمه

اره همونم چون کلا قصد ازدواج ندارم فککککک نکککککم بخوام یه روزی ازدواج کنمعلاقه و تمایلی به رابطه جن ...

منم بدم میاد از رابطه جنسی گیر افتادم اه

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

اره همونم چون کلا قصد ازدواج ندارم فککککک نکککککم بخوام یه روزی ازدواج کنمعلاقه و تمایلی به رابطه جن ...

اتفاقا همش وایب عشق و عاشقی داری همیشه اینطوری حس کردم

مستقل زندگی میکنی؟اگه دوس داشتی جواب بده اگه نه که فدای سرت 💋

یه شب که بیمارستان همراه بودم تو نی نی سایت بودم تو تاپیک زدی که توام همراه بودی و فکر کنم دوست پسرت برات چیزی آورده بود البته چندسال پیش بود بخاطر همین یادم مونده

نه باخانواده هستم والان ۳۵ سالمهچی بگم هرچی دوست داری بپرس 😆

اخه برام عجیبه تو جنوب سخت میگیرن که دختر ازدواج نکنه خداروشکر خانواده همراهی داری

اگه پارتنرت با شرایطتت اوکیه خب میتونی ازدواج کنی همه چی که رابطه جنسی نیستش

یه شب که بیمارستان همراه بودم تو نی نی سایت بودم تو تاپیک زدی که توام همراه بودی و فکر کنم دوست پسرت ...

اره زایمان خواهرم بود ماشالله خوب یادته

بندخداهم پاب پام توبیمارستانبود کلی رسیدگی کرد بهمون

دوتا زایمان داشت خواهرم هردوتا ایشون امد دو روز توبیمارستان کنارم خیلی هواموداشت اره

پس راه پس پیش نداری جز مشاوره رفتن که خدای تکرده زندگیت خراب نشه خیلی بهتر بود قبل ازدواج توجه میکرد ...

بعد زایمان اینجوری شدم سرد .

دیگه میسازم بر خلاف میلم

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

اره زایمان خواهرم بود ماشالله خوب یادته بندخداهم پاب پام توبیمارستانبود کلی رسیدگی کرد بهمون دوتا زا ...

اتفاقا چون کارش خیلی قشنگ بود یادم مونده ،قدرشو بدون عزیزم فکر نکن مرده اینطوری بیرون پره ،الان شوهر هم راه خیلی کم شده چه برسه به دوست پسر ،من سر مریضی و بستری پدر و مادرم که خیییلللی زیادددم استرس میگیرم و کلا بهم میریزم همیشه تنهام و متاسفانه ادای بچه قوی تر رو تاالان درآوردم همه کارای بستری و ترخیصم خودم انجام میدم و همراه میمونم شوهرم تهش بعد گریه هام بگه خداروشکر که بخیر گذشت همین ....

خلاصه که اگه به امید خدا مشکل دیگه ای ندارید این مرد رو برای خودت کن 😁😁👸🏻

اخه برام عجیبه تو جنوب سخت میگیرن که دختر ازدواج نکنه خداروشکر خانواده همراهی داریاگه پارتنرت با شرا ...

والله من جنوبم اهوازم ندیدم کسی سخت بگیره

اتفاقا برعکس تصورات ب شدت خانوادا سخت گیری دارم

انقدر ک تنها هیج جا حق رفتن امدن ندارم هیج جا ب معنای واقعی

خدابزاره ی باشگاه میرم فقط سه روز در هفته اما ایشون کاملا شرایط درک میکنه و همراهمه ۵ دقیقه ۲ دقیقه ببنمش کافیه البته محل کارش نزدیک ک خیلی راحت میتونم بهش دسترسی داشته باشم

از طرفی ایشون شرایط ازدواج نداره هیج جوره یعنی خرجش فقط درحد دوستی کفاف میده پشتوانه مالی و یا خانواده هم نداره سالهاست که قطع رابطه کلی با خانوادش وام ازدواج و پس انداز هم نداره خودش لباس تنش و حقوق ماهانه که حالا یه جاهم نمیگره تیکه تیکه بهش میدن یا سرکار میخوابه یا خونه صابکارش

بینهایت شرایط سختی داره که یه درصد نمیشه ب ازدواج فکر کرد