2777
2789
امیدوارم اینجور باشه ولی بازم اینجور کسا تو جامعه باید ماسک بزنن به خصوص آوای انفولانزا هست ومردم نگ ...

گلم این مدل ویروس جدید هم سرفه هاش میمونه وگرنه نگران نباش اونموقع واگیر نداره

شما مرتب آب نمک قرقره کن ویتامین ۳ جویدنی بخور ان شاءالله سرماهم نمیخوری

سیر ن با ماسک از بین میرهن آدامسن خوشبو کنندهو ن هیچ چیز دیگ.سیر بخوری تا ۲۴ ساعت همه چیزت بوی سیر م ...

داره من عاشق پیاز خامم وقتی قصدم جایی رفتنه نمیخورم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آسم خوب شدنی نیست فقط باید بااسپری کنترلش کنم چندسال تحت نظر دکتربودممن از بچگی داشتم الان که30سالم ...

من دخترم آسم وآلرژی سرما داره یعنی وقتی سرما بهش میخوره سرفه میکنه

ودکتر گفت تا۱3سالگی همینه

انشالله خوب بشی عزیزم

دقیقاخیلی از سیر متنفرم حتی از کسی که سیر میخوره هم متنفرم

منم

واینکه مثلا من عاشق پیاز خامم که با بعضی غذاها بخورم

ولی وقتی قصدم بیرون رفتنه نمیخورم

مردم که گناه نکردن

کی گفته نمیره؟؟؟😂اتفاقا میره خوبشم میرهبمن داری میگی ک خودم واطرافیانم سیر تو بهار خیلی میخوریمولی ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

داداشت چطور تحمل میکنه؟

چی بگم والا مجبوره تحمل کنه دیگه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

من دخترم آسم وآلرژی سرما داره یعنی وقتی سرما بهش میخوره سرفه میکنهودکتر گفت تا۱3سالگی همینهانشالله خ ...

این بحثش فرق داره عزیزم انشالله سریعترخوب بشه

من تنگی نفس دارم و سرفه☹️با اسپری کنترل میکنم اما باز سرفه میکنم مخصوصا جایی برم بوی عطر و غذا بهم بخوره بدترمیشم

قربونت

این زمانا باید ماسک زد چون آوای آنفولانزاست وباعث دلهره بقیه میشید

من که نمیتونم همیشه ماسک بزنم چون اکثرا روزی چندتا

سرفه میکنم

ولی خب مشخصه علائم سرماخوردگی و آنفولانزا ندارم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

منمواینکه مثلا من عاشق پیاز خامم که با بعضی غذاها بخورمولی وقتی قصدم بیرون رفتنه نمیخورممردم که گناه ...

منم آجی

حتی در سنت پیامبر آمده که گفته من نعمت خدا را حرام نمیکنم ولی اگر کسی سیر یا پیاز خوره به مسجد نیاید

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

هرچی باید ماسک میزد که موجب نگرانی بقیه نشه

باور کن نگرانی بیشتر مریضی رو جذب میکنه من پارسال هی میگفتم فلان جا نمیام نمیرم دخترم یه سره دکتر بود ماهی یه بار میبردم دکتر امسال ولی گفتم بابا ماهم بچه بودیم ویروس میگرفتیم الان نون اونا تو ترسیدن و مریضی ماست اگه یه تبی هم بکنه دخترم تو خونه درمان میکنم حتی گوشش عفونت کرد تو خونه درمان کردم و وارد این بازی روانی نشدم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

باور کن نگرانی بیشتر مریضی رو جذب میکنه من پارسال هی میگفتم فلان جا نمیام نمیرم دخترم یه سره دکتر بو ...

عذر خواهی میکنم ولی خود درمانی خطرناکه وقبول ندارم

عذر خواهی میکنم ولی خود درمانی خطرناکه وقبول ندارم

آره عزیزم منم قبول نداشتم به قول ترک ها زیرت باشینا یعنی زرتی میرفتم دکتر ولی الحمدالله الان همه چیز و خودم درمان میکنم سرخود که نه طب روایات و قبول دارم

طب نوین برای موارد اورژانسی خیلی خوبه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹