2777
2789
🥲منم آسم دارم هی سرفه میکنم ماسک میزنم میخام خفه بشم🫠

خب عزیزم نرو بیرون تا خوب بشی دختر منم آسم وآلرژی سرما داره تا خوب نشه مدرسه نمیفرستم هیچ جا نمیریم

ونمیزارم کسی خونه م بیاد

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووو این احمقااا زیااادن زیاادهربار میرم دودسته گاو زیاد میبینمی عده ک تواین سگ سرما بوی گند عرق مید ...

منم یه همکار دارم مجردم هست زمستون هم بوی عرق میده لاغدم هست نمیدونم چشه خب به خودت برس دیگه زن

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
شعور ندارن عزیز من فاقد شعورنمسواک ادامس خوشبو کننده دهانماسک هیچی یعنی شما نمیدونین

سیر ن با ماسک از بین میره

ن آدامس

ن خوشبو کننده

و ن هیچ چیز دیگ.

سیر بخوری تا ۲۴ ساعت همه چیزت بوی سیر میده.

پس ربطی ب شعور نداره

من چی بگم که بغل دستیم پریروز اول فقط آبریزش بینی داشت کم بود دیروز دیدم بیشتر شده واضح معلومه امروز دیدم حتی سرفه هم میکنه ولی ماسک؟!اصلا و ابدا

حتی منم از دیروز گلوم درد میکنه بینیم کیپ شده امروز ماسک زدم ولی چه فایده ویروسو انتقال داد دیگه الان ماسک زدن من توی انتقالش تاثیری نداره

دختره بیشعور اصلا به روی خودشم نمینمیاورد همشم سرفه میکرد

خب عزیزم نرو بیرون تا خوب بشی دختر منم آسم وآلرژی سرما داره تا خوب نشه مدرسه نمیفرستم هیچ جا نمیریمو ...

آسم خوب شدنی نیست فقط باید بااسپری کنترلش کنم چندسال تحت نظر دکتربودم

من از بچگی داشتم الان که30سالم شده روندش بدترشده بجای بهترشدن

الرژی و ....نیست که خوب بشه

منم یه همکار دارم مجردم هست زمستون هم بوی عرق میده لاغدم هست نمیدونم چشه خب به خودت برس دیگه زن

من برام سواله خودشون حالشون بد نمیشه

من زنداداشم همیشه بوی عرق میده دهنشم بو میده ولی لعنتی نمیتونم بهش بگم میترسم ناراحت شه ولی هروقت میاد پیشم بشینه غمم میگیره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

سیر ن با ماسک از بین میرهن آدامسن خوشبو کنندهو ن هیچ چیز دیگ.سیر بخوری تا ۲۴ ساعت همه چیزت بوی سیر م ...

دقیقا

خیلی از سیر متنفرم حتی از کسی که سیر میخوره هم متنفرم

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

سیر ن با ماسک از بین میرهن آدامسن خوشبو کنندهو ن هیچ چیز دیگ.سیر بخوری تا ۲۴ ساعت همه چیزت بوی سیر م ...

کی گفته نمیره؟؟؟😂

اتفاقا میره خوبشم میره

بمن داری میگی ک خودم واطرافیانم سیر تو بهار خیلی میخوریم

ولی هرجابخوایم بریم بوی گل میدیم

اتفاقا همه چی ب شعور ربط داره

اصلا نمیره بتمرگه خونه بهتره تابره بیرون حال بقیه رو بد کنه

همین مونده بیشعوریه بقیه روماست مالی کنیم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

من برام سواله خودشون حالشون بد نمیشهمن زنداداشم همیشه بوی عرق میده دهنشم بو میده ولی لعنتی نمیتونم ب ...

من شنیدم شوهر زنهایی که دهنشون بو میده یا خودشون بدبو هستن به احتمال زیاد بهشون خیانت میکنه حالا نمیدونم

ولی خدایی بخاطر خودشون بوی خوب بدن برسن دیگه

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
من شنیدم شوهر زنهایی که دهنشون بو میده یا خودشون بدبو هستن به احتمال زیاد بهشون خیانت میکنه حالا نمی ...

دیگ بعضی چیزا اصول اولیه بهداشته

حال ادم بد میشه از کنار بعضیا بخوای رد شی حتی

فقط بدبخت اونایی ک زندگی میکنن باهاشون

الزاما مریض نیست گاهی اسم و حساسیت هست من دارم مرتب هم سرفه میزنم گاهی جوریه فک میکنی گلوم چرکیه ولی ...

امیدوارم اینجور باشه ولی بازم اینجور کسا تو جامعه باید ماسک بزنن به خصوص آوای انفولانزا هست ومردم نگران میشن

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔