2777
2789
دکتر جاریت نمی دونی اسمش چی بود

نمیدونم والله یادمه رفت پونک عمل کرد من خودمم دارم امروز نوبت دکتر دارم من علاوه بر همرویید افتادگی روده هم دارم دکترم علیرضا کاظمینی خیلی دارم عذاب میکشم من مشکلم حادتره

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والله یادمه رفت پونک عمل کرد من خودمم دارم امروز نوبت دکتر دارم من علاوه بر همرویید افتادگی ...

تعریفش رو شنیدم ولی نرفتم ایشالا با خبرهای خوب برگردی

اگه یادت موند بهم می گی دکترت چی گفت؟

خواهرتون دیگه نمی تونه عمل کنه؟اسم دکتر جاری رو نمی دونید؟

چرا میتونه باید بره دیگه ولی بدبخت اون همه عذاب کشید دکتر خوب انتخاب نکرد اصلا خوب عملش نکرد جاریمو بخدا نمیدونم اسم دکترشو فقط میدونم رفت پونک تهران برای عمل

چرا میتونه باید بره دیگه ولی بدبخت اون همه عذاب کشید دکتر خوب انتخاب نکرد اصلا خوب عملش نکرد جاریمو ...

بنده خدا خیلی سخته هم درد عمل کشیده هم خوب نشده ماها که این مشکل رو داریم درک می کنیم

تعریفش رو شنیدم ولی نرفتم ایشالا با خبرهای خوب برگردیاگه یادت موند بهم می گی دکترت چی گفت؟

حتما عزیزم منم باید جراحی بشم من تعریفشو شنیدم دارم میرم چون درعذابم واقعا دیگه

بنده خدا خیلی سخته هم درد عمل کشیده هم خوب نشده ماها که این مشکل رو داریم درک می کنیم

اره خیلی عذاب کشید همون موقع عملش کرد یه دکتر پیری بود گفتم خواهر بذار ببینم چه جوری شده دیدم وااااا دوتاشو برنداشته گفتم اینا مونده که زنگ زد گفت اونا رو فعلا نمیشه برداشت اصلااااا بدبختو هلاک کرد ولی جاریم با اینکه بیرون داشت داخلی داشت همرو برداشت الانم میگه راحت شدم

اره خیلی عذاب کشید همون موقع عملش کرد یه دکتر پیری بود گفتم خواهر بذار ببینم چه جوری شده دیدم وااااا ...

هردوشون جراحی بودن یا لیزر بودن؟

چه آدم بد و عوضی بوده که برنداشته 😭😭😭

ایشالا هرچه زود خوب بشی عزیزم

فدات بشم انشالله تو هم خوب شی ولی نترس برو ازدواج کنی باردار بشی و زایمانم کنی بدترم میشه

فدات بشم انشالله تو هم خوب شی ولی نترس برو ازدواج کنی باردار بشی و زایمانم کنی بدترم میشه

خدانکنه گلم....آره من هم می ترسم بعدا بدتر بشه ولی این جا گفتن برمی گرده خیلی ترسیدم