2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا برا چی خوبه؟

از امام صادق(علیهالسلام) روایت شده: هرکه در هر شب جمعه یا در هر روز جمعه سوره «احقاف» را بخواند، در دنیا هراسى به دلش راه نیابد و از وحشت بزرگ روز قیامت ایمن گردد

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
انقدر هواشو داشتم برگشته میگه مادر اولویته تکه مثل اون پیدا نمیشه. مادرش قبل ازدواجس اصلا نمیدونست پ ...

خیلی عذرمیخام

گوه خورده

مادری که هم گوشوبخاد هم گوشواره نه این مادری بیخود دعاگرکه حتابخ زندگی بچشون حسادت میکنن

ببین تکلیفتومعلوم کنم محکومی به صبر

متاسفانه اینجورادمادرست شدنی نیستند

وقتی ننش خابیدتوقبراونوقت میفهمه اولویت کیه

همین

بشدت مهرطلبی و محافظه کار حاضری از همه خواسته هات و حتی احترامت بگذری که دعوا نشده اگه شرایطشو داری ...

چه سریع تشخیص داری. بعد اینهمه سال خودم تازه اینها رو فهمیدم. الان با این من باید به گفته بقیه شاخ به شاخ بیام ؟

فکر نمیکنممهرطلبم. من بچه که بودم اگه کسی اذیتم میکرد یا میزد مامانم به جای حمایت یه دور منو میزد یا تهدید ودعوا میکرد. یا یه فامیل داریم همیشع به من تیکه مینداخت من خیلی ناراحت میشدم یه بار جوابشو دادم نتونست جواب بده بابام به عوض اون بهم جواب دندان شکن داد.همس فکر میکنم اینها باعث شده از دفاع از خودم بترسم.

اره متاسفانه از اول اینطوری فکر میکردم خیلیباخت دادم تو زندگیم سر این طرز فکرم. اخرشم هیچوقت خوب نشد ...

امثر ما زنا متاسفانه همینو تجربه میکنیم...ازینجا ب بعد بیشتر بخودت اهمیت بده

هر چی که ازش میترسهمثلا شوهر من تا یه بحث کوچیک پیش میاد سریع زنگ میزنه بخ بابام منم چند بار خواست ا ...

چقدر حالم بد بود فقط با این خندم گرفت😂😂 تهدیدهات باحال بود😂 چقدر ترسیده😂

تعریف شد چی بود چی شد. منم میخوام یاد بگیرم.

خودش کرد. خیانت کرد منم خیلی جاها تصمیم گرفتم لهش کنم جایی که اجازه نداد برم رفتم آدم حسابش نکردم یکی دو روز اخم وتخم و قهر کرد عادت کرد یاوقتی مامانم اینا میومدن اخم و تخم میکرد من التماس میکردم ولی الان مثل خودش شدم منم مثل خودش رفتار میکنم