پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بلور منظورت کریستال دیگه سرویس پدیرایی عصرانه لازم ولی جنسش بخودت بستگی دار چینی یا کریستال چوب هرچی ...
من خودم حقیقتا دوست ندارم البته اینکه یه مقدار به خاطر هزینه ها هم نمیخوام بگیرم ولی میگم اید زشت باشه ...همه چیز گرفتم فقط سرویس کریستال نمیخواستم بگیرم ولی احساس میکنم جهیزیم ناقصه
من خودم حقیقتا دوست ندارم البته اینکه یه مقدار به خاطر هزینه ها هم نمیخوام بگیرم ولی میگم اید زشت با ...
بگیری خیلی کاربرد دار چیزی نیست کا رو دست بمون بنظرم حتی از سرویس چینی هم کاربردش بیشتر چون آدم مهمون عصرانه بیشتر از مهمون نهار شام براش میاد ولی خوب اگر هزینش برات سنگین میتونی فقط ظرف شیرنی خوری میوه خوری اجیلی خوری شکلات خوری بگیری با پیش دستی و کاسه های سرویس چینی ست کنی