2777
2789
عنوان

می‌خوام برم دکتر خجالت می کشم دکتر مرده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت والا

من یه شب که سونو گفت بچه تو شکمت مرده برو سونو واژینال باور نمیکردم ۱۲ شب یه سونو پیدا کردم که مرد بود و برام انجام داد تمام دغدغه ی من بچم بود و صد البته که نگا نمیکنن و همسرمم پیشم بود ولی خب چیزی که نباید میشد شده بود🙃🙃

وقتی پوستم معلوم می شه احساس می کنم خیلی پوستم بده خجالت می کشم

اصلا نگاه نمیکنه جدی حواسش به اون نیست

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خیلی سخته

وای منم مثل شما اعتماد بنفسم پایینه اونروز رفتم بهداشت واکسن انفولانزا واسه مامانم بزنم دکتر ماما گفت خب خودت بخواب رو تخت لباسات بالا بزن سینه ت معاینه کنم ابنقدر خجالت کشیدم سوپزایز شدم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خوشبحالت والامن یه شب که سونو گفت بچه تو شکمت مرده برو سونو واژینال باور نمیکردم ۱۲ شب یه سونو پیدا ...

شما تو شرایط اضطرار و اورژانسی بودی. تو شرایط عادی تا وقتی دکتر خانم هس از نظر شرعی هم نمیشه پیش آقا رفت

حتی شده کسی تو شهر کوچیک باشه دکتر خانم نباشه بره شهر بزرگ که نزدیکشه و پیش دکتر خانم بره

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
وقتی پوستم معلوم می شه احساس می کنم خیلی پوستم بده خجالت می کشم

من فکر کردم از روی حیا برات سخته که بدنتو ببینه، نگو چون پوستت خوب نیست سختته😂

لابد اگه پوست خوبی داشتی نه تنها خجالت نمیکشیدی که داوطلبانه لباستو میدادی بالا.

منم خیلی خجالت میکشیدم اما ۱۲شب همه جا بسته بود سونو گرافی رفتم پیش یه دکتر مرد ، بخدا انقد حواسش بود که من معذب نشم نگای این ور نمیکرد خیلیم دقیق تر بود نسبت به دکترای خانم بنظرم

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

شما تو شرایط اضطرار و اورژانسی بودی. تو شرایط عادی تا وقتی دکتر خانم هس از نظر شرعی هم نمیشه پیش آقا ...

من شرع برام مهم نیست

برای راحتی خودم گفتم صرفا

کاربری دست دو نفر هستش ❤️