2777
2789
عنوان

می‌خوام برم دکتر خجالت می کشم دکتر مرده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 80 پست
واسه دور ازجون سرطان سینه. یوقت چیز برجسته ای تودهای چیزی نباشه. چون دست بزنن معلومه

آهان

سینه که خجالت نداره

خداروشکر چیزی نبود 😍

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مگه کمر چی داره خجالت بکشی ،جز سینه و باسن و واژن بقیه جاها دکتر مرد هیچ اشکالی نداره ،البته همینم خیلیا مهم نیست براشون چون اکثر جراح پلاستیک ها مرد هستن...من خودم از معاینه پیش خانومم خجالت میکشم اندام خصوصی باشه دیگه بدتر

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

وووای منم دیونگی کردم بخاطراینکه دکتر زن نوبتش سخت گیرمیومد رفتم یه دکتر مرد برا صنو سینه خاک تو سرم منشیش اومد کنارم ولی خوددکتر انجام دادلباسم درآوردم بعد ملحفه کشیدم رو خودم دکتر انجام داد

نه چون سینه هام کوچیکه وفاصله دار خجالت میکشم. کلا اعتماد بنفسم صفر😭

نه بابا فاصله که همه دارن

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یه بارشوهرم روی آلتش یه خال هایی به وجود اومده بود چند تا دکتر رفت آزمایش گرفتن باز رفت یه دکتر دگه دکتر سن ش بالابود ولی خب زن بودمثلا50اینا میخورد شوهرمومعاینه کرده بود حتی دست زده بود به اون خال ها ودونه ها

دوستان یه چیزی بگم

از نظر شرع دکتر مرد فقط در صورتی اشکالی نداره که واقعا در شرایط اضطراری قرار بگیریم یا مثلا دکتر خانم نباشه اونجا البته اگه نیازی به امس کردن نیست خب قضیه فرق میکنه.

اینکه بعضی از ماها این شرایط رو درنظر نمیگیریم و میگیم دکتر مرد همه جوره حلاله فقط برای راحت کردن خودمونه، وگرنه کسی که براش شرع مهم باشه خب رعایت میکنه.

البته برای مرد هم همینه یعنی دکتر خانم در شرایط اضطراری محرم حساب میشه.

اینکه ما برای راحت کردن خودمون یه حکم واضح رو نادیده میگیریم درست نیست، اون دوستانی که اعتقاد دارن پس باید طبق دستور دین برن جلو ولی اونایی که اعتقاد ندارن نمیتونن از خودشون فتوا صادر کنن و آزادن که هرکار که میخوان بکنن.

من شرع برام مهم نیست برای راحتی خودم گفتم صرفا

آها من فکر کردم حرام حلال براتون مهمه گفتم

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
نمیدونستم چی درسته چی غلط فقط اشک میریختم چون با زور دوا درمون بچه دار شده بودم🙃خدا سر هیچکس نیاره.

بله دیگه حالت اضطرار و اورژانسی بوده،الهی که دیگه درد نکشی

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
یعنی ماها که تا به حال پیش دکتر مرد رفتیم گناه کردیم؟ فقط محض اطلاع میپرسم.

قشنگم بستگی داره،از دفتر مرجعت بپرس حتما

اما تو حالت کلی وقتی دکتر خانم هست جایز نیس پیش مرد رفتن

الانم که دیگه خداروشکر دکتر خانم تو همه تخصصا هس

خانما کسی میدونه وقتی تاپیک میزنی چجوری باید قفل کنیم ک کامنت نزارن؟

تو تنظیمات کاربریتون بالا اون قسمتی که نوشته پست جدید تو تاپیک

از اونجا میتونید قفل کنید

اصلا از نظر شرعی دکتر مرد رفتن مشکلی نداره

نظر چند تا از مراجعو میفرستم ببین(بقیشو دیگه نفرستادم چون زیاده):

آیة الله خامنه ای:

اگر معاینه و درمان منوط به نظر و لمس حرام باشد جایز نیست مگر در صورتی که مراجعه به پزشک زن حاذق و متخصص غیرممکن باشد.

(اجویة الاستفتائات، ص 311 س 1302)

آیة الله خویی(ره):

در مواردی که مستلزم لمس و نظر حرام است تا به مرحله ضرورت نرسیده جایز نیست.

(توضیح المسائل، ص 436، با استفاده از م 2450 و 2451)

آیة الله سیستانی:

اگر مستلزم نگاه یا لمس حرام است با بودن متخصص زن جایز نیست مگر اینکه به متخصص زن در انجام صحیح کار اعتماد نباشد.

(مسائل جدید از دیدگاه علما و مراجع تقلید، ج1 ص 184