2777
2789
عنوان

دوستم میگه شوهرت ازت میترسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 64 پست
من بلد نیستممتاسفانه ادم ساده ایم حرفام همش رک و راستهکنایه بلد نیستم صبر کردن بلد نیستمآخرم میشم آد ...

صبر برای انسان مثل نسبت سر به بدنه

:) واقعا بعضی جاها باید صبر کرد

خوبی شوهرت اینه که میتونی ازش صبر و زیرکی رو یاد بگیری

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من از این آدمام که به ظاهر جواب میدم و زبون دارم اما در عمل صبور و مظلوم و مطیعشوهرم زبون نرم و سیاس ...

منم وقتی ازدواج کرده بودم همه به همسرم میگفتن زن ذلیل آنقدر گفتن آنقدر گفتن الان زیاد به حرفم گوش نمیکنه کلا عوض شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر برای انسان مثل نسبت سر به بدنه:) واقعا بعضی جاها باید صبر کردخوبی شوهرت اینه که میتونی ازش صبر و ...

درسته

واقعا ازش خیلی یاد گرفتم مثلا میبینم مثل من با هر حرف مفتی تا چهل روز حرص نمیخوره و عصبی نمیشه

میگم چطوری یه سری ادما اینطورین؟

چرا باید دوستت در حریان زندگیت باشه ومنبا خواهرم دخترخالماینا روزی بالای دوسه ساعت حرف میزنیم خیلییی از از شوهرامونمیگیم ولی هنوزززز نمیدونن اخلاق شوهرمچطوریی خیلی کمیپرسن نصف دروغمیگم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
چرا باید دوستت در حریان زندگیت باشه ومنبا خواهرم دخترخالماینا روزی بالای دوسه ساعت حرف میزنیم خیلییی ...

مثل خواهرمه آخه

دختر خوبیم هست بی منظور میگه اینارو

منتها چون خبر نداره قصاوتش اشتباهه

درستهواقعا ازش خیلی یاد گرفتم مثلا میبینم مثل من با هر حرف مفتی تا چهل روز حرص نمیخوره و عصبی نمیشه ...

بعضی آدما یه مدت مثل شما بودن ولی ضربه خوردن و روندشون رو تغییر دادن

منم قبلا خیلی پرحرف و نادون بودم هر حرفیو به مامان بابام و بقیه میگفتم الان دیگه چیزی نمیگم خیلی زندگیم ارومتر شده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بعضی آدما یه مدت مثل شما بودن ولی ضربه خوردن و روندشون رو تغییر دادنمنم قبلا خیلی پرحرف و نادون بودم ...

من تو این مورد لاقل رعایت می کنم

به خصوص درباره اتفاقاتی که تو خانوادم میوفته ۱۰ درصدش هم نمیگم به شوهرم

میخوام همیشه دیدگاهش رسمی و مثل روز اول باشه

من میگم عروس و داماد هیچوقت عضو خانواده نمیشن

من تو این مورد لاقل رعایت می کنمبه خصوص درباره اتفاقاتی که تو خانوادم میوفته ۱۰ درصدش هم نمیگم به شو ...

آفرین عالی👍♥️ حرمت ها رو حفظ میکنی بهترین کار

من و دوتا خواهرام طوری هستیم که شوهرامون کلا هر چی ما بگیم انجام میدن

منم شوهرم از محبتش و دوست داشتنش اینطوریه

وگرنه شخصیتش کاملا زورگو و مسلطه

کسی نیست از ترس دیگری کاری کنه

می فهممتاز فامیلاش متنفرم یعنیفقط خانواده سه نفره شون خوبه و بسیکی از یکی مار صفت ترن فامیلاش

باز خوبه خانوادش خوبن، اصل کار خانوادس، فامیل رو ادم میتونه رفت و امد نکنه، متاسفانه برای ما برعکسه خانوادظ مار و افعی هستن

باز خوبه خانوادش خوبن، اصل کار خانوادس، فامیل رو ادم میتونه رفت و امد نکنه، متاسفانه برای ما برعکسه ...

متاسفانه رفت و امد زیاد دارن

یهوییم نمیشه قطعش کرد

چون قومیت متفاوت داریم برای مار کبری ها بهانه خوبیم هست

کرم میریزن با زبان دیگه