2777
2789
عنوان

دوستم میگه شوهرت ازت میترسه

1098 بازدید | 64 پست

میگه تو کلا یه جوری هستی خوش اخلاقی اما ادم جرعت نمی کنه چیزی بهت بگه من که رفیقتم ازت بزرگتر حساب می برم

شوهرتم وقتی نه تا حالا از دستپختت ایراد گرفته نه کاری به مسائل مالی داره که اغلب دست تو هست حساب می بره ازت حتما

میگم تو زندگی من نیستی تو باور کن

جدی چرا فکر می کنی مظلومه یا از من می ترسه؟

برعکس زورگوی خونه ما شوهرمه😳

منتها جوری سیاست داره که بیرون همه فکر می کنن حرف حرفه منه و من همه کارم

مرد خوبیه اما مظلوم؟ واقعا هرگز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم حساب بردن هم چیز بدی نیست. منم آدم آرومه خونه هستم ولی یه موقع هایی فکر می کنم شوهرم ازم حساب می بره و می ترسه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

همسرم همیشه میگه تو هر چی میگه میشه ووووکلا رییس شدی و..در حالیکه همش چرتی بیش نیامثال من و تو فقط ص ...

دقیقا منم سرصدایی ام فقط

حالا شوهر من خودش قبول داره زورش بیشتره 😂

به نظرم از دوست داشتن باید بگیم

دوست داشتن خوبه. ولی منم یه دوره ای از زندگی رسیدم به اینکه زیادی دوست داشته باشی و باهاشون راه بیایی روی سرت سوار می شن و لهت می کنند. فکر می کنند ضعیف هستی که باهاشون راه میایی

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من میگم دوستت داره که اینطوریه

نمیدونم، ولی خب برای هوش مصنوعی هم تعریف کزدم از یه سری از مسائلمون اونم گفت شوهرت ازت میترسه و حساب میبره و البته همه همینو میگن، اخه میدونی چیه من بلا خیلی اروم و مهربون بودم شدیداااااا باهاشون خوب بودم انقدر بدی کردن در حقم که عوض شدم اما ورژن جدیذم نمیذاره دیگه اذیتم کنن

دوست داشتن خوبه. ولی منم یه دوره ای از زندگی رسیدم به اینکه زیادی دوست داشته باشی و باهاشون راه بیا ...

درسته قبول دارم

با آدما هرجور تا کنی همونطور رفتار می کنن