2777
2789
عنوان

دوستم میگه شوهرت ازت میترسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 64 پست
نمیدونم، ولی خب برای هوش مصنوعی هم تعریف کزدم از یه سری از مسائلمون اونم گفت شوهرت ازت میترسه و حساب ...

خوب می کنی

من به همه چی همون موقع واکنش نشون میدم

فرقی نمی کنه برام جمع و تنهایی و هرچی

ادما خیلی رعایت می کنن کنارم

از بی سیاستیمه اما لاقل خفه خون میگیرن

خوب می کنی من به همه چی همون موقع واکنش نشون میدم فرقی نمی کنه برام جمع و تنهایی و هرچیادما خیلی رعا ...

اره منم سریع واکنش نشون میدم منم اصلاااا سیاست ندارم، سیاستم صفر مطلقه😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته قبول دارمبا آدما هرجور تا کنی همونطور رفتار می کنن

امضام بخون. حاصل زیاد خوب بودن هست

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ولی نتیجه اش میشه میگن شوهرش زن ذلیله 🤣🤣

افرین😂 دوست شوهرم همیشه ب شوهرم میگه فکر میکردم فقط من زن ذلیلم تو از منم بدتری هر کی میاد میگه با این کاری نداشته بتشید این زن به زوره، طرف ما به زن ذلیل میگن ژنه زور یا همون زن به زور، تازه چقدرم تیر و طایفه شوهرم مردسالارن ، خیلی زورشون شوهرم به حرف منه

دقیقا من اینطور بودم، هی کنار اومدم بعد هشت سال دیگه کلا عوض شدم

من از اول شمشیر رو از رو بستم

یعنی تو خونمونم اینطوری بود مامانم می گفت شکل عمه اتی حتی بدتر

تو هم مث شوهرت باش وگرنه اینجور آدما خیلی ضربه میزنن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من از اول شمشیر رو از رو بستمیعنی تو خونمونم اینطوری بود مامانم می گفت شکل عمه اتی حتی بدتر

کار خوبی کردی منم باید از اول شمشیر میبستم بخدا هر کسی لیاقت خوبی نداره من خیلی ضربه خورذم از خانوادهشوهر، خدا ازون نگذره که جواب تمام خوبیهامو با بدترین بدی دادن

تو هم مث شوهرت باش وگرنه اینجور آدما خیلی ضربه میزنن

من بلد نیستم

متاسفانه ادم ساده ایم

حرفام همش رک و راسته

کنایه بلد نیستم صبر کردن بلد نیستم

آخرم میشم آدم بده

کار خوبی کردی منم باید از اول شمشیر میبستم بخدا هر کسی لیاقت خوبی نداره من خیلی ضربه خورذم از خانواد ...

می فهممت

از فامیلاش متنفرم یعنی

فقط خانواده سه نفره شون خوبه و بس

یکی از یکی مار صفت ترن فامیلاش