2777
2789
چه ناحق وای من نقدی و یجا میخوام پرداخت کنم فقط موندم ایا سامان و سینا و دی معتیرن؟اگه چیزی بشه خدای ...

سامان معتبره ، من قبلاً ایران بودم ، اما الان ده ساله سامان هستم ایران خسیس بود

بله حتما میگن مالک باید توی کارای اداری بیاد

بله دقیقایک راکب داریم یک مالکراکب راننده مالک دارنده خودرو هستبهتره که ماشینی که مالک نیستید ، راکب ...

ماشن من به اسم مامانمه اما فقط دست خودمه

مامانمم شهر دیگست برا همین میگم

ولی بیمه ایران اگه ضارب باشی نیاز نیست صاحب ماشین بیاد همون صاحب بیمه نامه اوکیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سامان معتبره ، من قبلاً ایران بودم ، اما الان ده ساله سامان هستم ایران خسیس بودبله حتما میگن مالک با ...

ینی برای بیمه سامان اگه ضارب باشه باید حتما صاحب خودرو بیاد تا بیمه خسارت بده؟

ماشن من به اسم مامانمه اما فقط دست خودمه مامانمم شهر دیگست برا همین میگمولی بیمه ایران اگه ضارب باشی ...

اگر ضارب باشید که چون بدهکار هستید ، فقط از کوپن بیمه استفاده میشه کاری به چیزی ندارن فقط مدارک رو چک میکنن و سابقه خودرو

اما مضروب باشید تمام بازپرداخت ها به نام و حساب مادرتون میره

سامان معتبره ، من قبلاً ایران بودم ، اما الان ده ساله سامان هستم ایران خسیس بودبله حتما میگن مالک با ...

شده تصادف کنید خسارت بخوایید بدید؟تعیین خسارتش شعبه داره یا با گوشی باید زنگ بزنی کارشناس ثبت نام.کنی؟

اگر ضارب باشید که چون بدهکار هستید ، فقط از کوپن بیمه استفاده میشه کاری به چیزی ندارن فقط مدارک رو چ ...

اینو میدونم الان بحثم اینه ک ایا اگه ضارب باشی توی بیمه سامان و دی ایا حضور خود صاحب خودروی ضارب نیازه یا ن

اره بهذحساب صاحب ماشین میزنن اما نمیگن صاحب ماشین باید بیاد امضا کنه .همون صاحب بیمه نامه کافیه

عزیزم خوشگلم بیمه نامه به روپلاک ماشینه بنام صاحب ماشینه مگرشماماشین خریده باشیداماتعویض پلاک نرفته باشی

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

خب اگه مالک مرده باشه چی؟یا یه استان دیگه باشه

باید به شعبه ای که بیمه کردید اطلاع بدین تا انتقال بدن و پیگیری کنن

حتما اینکارو زودتر بکنین اگر خدای ناکرده تصادف بد پیش بیاد که توش جرح سنگین یا فوتی باشه ، بیمه هیچ مسولیتی گردن نمیگیره

اینو میدونم الان بحثم اینه ک ایا اگه ضارب باشی توی بیمه سامان و دی ایا حضور خود صاحب خودروی ضارب نیا ...

اینو از کارشناس سوال کن تا اطلاعات اشتباه ندم بهت

من توی تصادفاتم همیشه هم مالک بودم هم راکب

عزیزم خوشگلم بیمه نامه به روپلاک ماشینه بنام صاحب ماشینه مگرشماماشین خریده باشیداماتعویض پلاک نرفته ...

خب اصلا من دارم یه چیز دیگه میگم چرانمیفهمید😐بیمه نامه میتونه به اسم هرشخصی باشه اصلا ربطی نداره به صاحب خودرو

سوالم اینه ایا برای بیمه سامان و سینا و دی اگه ضارب باشی برای استفاده از کوپون بتید حتما صاحب ماشین بتشخ یا همون صاحب بیمه نامه کافیه😂توروخدا یه چی دیگه جواب ندین از بس تایپ کردم خستم شد

اینو از کارشناس سوال کن تا اطلاعات اشتباه ندم بهتمن توی تصادفاتم همیشه هم مالک بودم هم راکب

وقتایی ک ضارب بودی اذیتت نکردن توی پرداخت خسارت؟و اینکه شعبه تعیین خسارت حضوری رفتی