2777
2789
یه دقیقه وایسا من از بیمه گذارم سوال میکنم بهت پیام میدم اینجا ، صبر

باشه خدا خیرت بده😂😂سوالمو فهمیدی؟

بعد اینم بپرس ک ماشین به اسم مامانمه ولی بیمه نامه برا منه راننده هم.خودمم مشکلی نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اصلا من دارم یه چیز دیگه میگم چرانمیفهمید😐بیمه نامه میتونه به اسم هرشخصی باشه اصلا ربطی نداره به ...

ازماهمچین چیزی نیست کارمون خریدوفروش ماشینه درحال حاضر۳تاماشینم خودمون داریم بیمه نامه هابنام مالک خودروهستن هنوزبرامون پیش نیومده صاحب بیمه نامه یکنفردگه باشه صاحب ماشین فرددگه الان ماشین جنابعالی توکارت ماشین بنام مادرته توبرگ بیمه نامه بنام خودت؟ مدارکتوچک کن

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

خب اصلا من دارم یه چیز دیگه میگم چرانمیفهمید😐بیمه نامه میتونه به اسم هرشخصی باشه اصلا ربطی نداره به ...

پرسیدم الان گفت :

برای استفاده از کوپن بیمه شخص ثالث ، نیازی نیست حتماً صاحب خودرو باشه ، در هنگام پرداخت خسارت، مهم اعتبار بیمهنامه خودروی مقصر است، نه هویت راننده

فقط گواهینامه شما معتبر باشه کافیه

بیمه نامه به نام هرکس باشه فقط اعتبار زمانی داشته باشه

کارت خودرو هم همراهت باشه

اره من زیاد استفاده کردم ازش و اذیتم نشدمحتی یادمه یبار چند نفر خودشون رو انداختن زیر ماشینم ( صحنه ...

ایول دمش گرم چ مشتی بوده البته بیمه هم اینجور زرنگه ک پول مفت به کسی نده .پس معتبره ؟چون میخوام.تغییر بدم ایران خیلییی گرون شده بابام میگه ایران کل طایفمون ایرانن منم خارج از شهر نمیرم گفتم بدم رو شرکت دیگه

ازماهمچین چیزی نیست کارمون خریدوفروش ماشینه درحال حاضر۳تاماشینم خودمون داریم بیمه نامه هابنام مالک خ ...

اره و از دفتر نمایندگی پرسیدم گفت بیمه نامه باید به اسم راننده باشه وگرنه صاحب ماشین گواهینامه نداره نشسته تو خونه اصلا ربطی بهش نداره

پس خوشبحالت شماشانست خوبه

اخه اصلا منطقی نیست ک برا خسارت جزعی صاحب ماشین بخوان شاید شما خسارتتون سنگین بوده

اولش بیمه نانه به اسم مامانم بود دفتر بیمه گفت باید به اسم راننده باشه ربطی به مالک نداره

وقتایی ک ضارب بودی اذیتت نکردن توی پرداخت خسارت؟و اینکه شعبه تعیین خسارت حضوری رفتی

اره حضوری رفتم ، اذیت که از چه نظر ؟ کارای دفتری اداری یکم سروکله زدن داره دیگه که من خوشم میاد و همیشه چون سعی کردم قانون رو در مواردی که قرار میگیریم از بر باشم برام اذیت کننده نبود ، شاید یه خانم یا یکنفر که از حقوق خودش مطلع نباشه رو کمی پیچ بدن ، چرا که نه ، اما من زیاد اذیت نشدم حتی جاهایی بود که با قاطعیت نظرمو گفتم و رای رو حتی بالا پایین کردن به نفع من

پرسیدم الان گفت :برای استفاده از کوپن بیمه شخص ثالث ، نیازی نیست حتماً صاحب خودرو باشه ، در هنگام پر ...

دقیقا منم دوساعته دارم همینو میگم ابجی

چون هم ضارب بودم هم مضروب تو هیچکدوم نگفت صاحب خودرو باید باشه حتی مدارک.نخواستن همون کارت ماشین و مدارک.خودم کافی بود

مرسی ازت مهربونم😘

اره حضوری رفتم ، اذیت که از چه نظر ؟ کارای دفتری اداری یکم سروکله زدن داره دیگه که من خوشم میاد و هم ...

افرین منم هیمنم همیشه قبل هرچیزی مورو از ماست میکشم بیرون از قوانین برای همینم الان دارم محکم کاری میکنیم اینجوری همیشه کارمون رواله

نه هیچ مشکلی نیست ، نگران نباش ، دقیقا همینطور توضیح داده بودم براشون

دمت گرم خیلی لطف کردی خواهری❤️❤️❤️بعد سرو کله زدن بخش اداریش درحد بیمه ایرانه؟چون گفتی قبلش ایران بودی