2777
2789
نه بیمه ام سامانه ولی تاریخش دی ماهکلا بیمه ها کمی سختگیری میکنن در تعیین خسارت و بازپرداختضارب بودی ...

هیچکدوم مشروب ن مضروب

کلی میپرسم ک قگانینو بدونم بهنر تصمیم بگیرم

بیمه سامان چطوره؟شده از کوپونت استفاده کنی؟مشکلی پیش نیومد؟

ن اشنا نبود کلا دختره میگفت باید تماس بگیری کارشناس خودش با توجه به ادرس میگه بیا فلان خیابون میاد م ...

تاحالاندیدم بیمه ای دفترنمایندگی توشهری داشته باشن کارشناسش بیادتوخیابون

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی گرون شده امسال ینی هرسال بدتر میشهمیشه یه راهنمایی کنی موندم دی بزنم یا همون ایران حدود 2تومن ا ...

اره دقیقا ، پوست میکنن

من سامان هستم و میدونم شرایط قسطی هم داره

ولی نقد بیمه میکنم چون قسطی اینجوریه که اگر تا اقساط رو تموم نکنی و خدای نکرده توی این فاصله تصادف داشته باشی توی پوشش خسارت اذیت میکنن و استثنا زیاد میارن برات

اها چون تو نظرات میخوندم یکی.نگشته بود برا خسارت دادن میگفتن باید صاحب خودرو باشه و الکی اذیت میکردن

راست میگه اگرراننده مالک خودرونباشه بایدمالک خودروتودفتربیمه حاضربشه بعدتعیین خسارت برگه رضایتوامضاکنه

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

اره دقیقا ، پوست میکننمن سامان هستم و میدونم شرایط قسطی هم دارهولی نقد بیمه میکنم چون قسطی اینجوریه ...

چه ناحق

وای من نقدی و یجا میخوام پرداخت کنم فقط موندم ایا سامان و سینا و دی معتیرن؟اگه چیزی بشه خدایی نکرده الکی اذیت میکنن بگن صاحب ماشین باید باشه یا ن

پرونده توخیابون تشکیل دادوامضامرد؟؟

اره اومد تو ادرسی ک الان میشه کوچه پایینی خونم ماشینمو دید و براورد خسارت کرد بعدم نامه داد بهم گفت اومی برو تا 7روز دیگه پول تو حسابته

خیلی راحت و بدون صف

هیچکدوم مشروب ن مضروبکلی میپرسم ک قگانینو بدونم بهنر تصمیم بگیرمبیمه سامان چطوره؟شده از کوپونت استفا ...

اره من زیاد استفاده کردم ازش و اذیتم نشدم

حتی یادمه یبار چند نفر خودشون رو انداختن زیر ماشینم ( صحنه زنی ) که بتونن پول مفت بگیرن ، کارشناسش اومد مو رو از ماست کشید بیرون و خیلی هوامو داشته

فقط یکماه ماشینم پارکینگ بود اما خداروشکر اثبات کردن که بیگناه بودم ، خیلی تلاش کرد کارشناس برام

تمام دوربین های جاده ای ، کروکی های پلیس راهور ، دوربین ماشینم ، استشهاد کسبه اطراف ، استشهاد از بیمارستانی که یارو رفته بود ( الکی توی صحنه آخ پاک شکست آن دستم شکست میکردم اما گذارش بیمارستان رو در آوردم دیدن فقط خراشیدگی بود که اونم تقصیر خودشون از پرت کردن بود )

البته کارشناس تعیین خسارت حقوق میگیره که وکالت مارو در این مسایل بعهده بگیره

راست میگه اگرراننده مالک خودرونباشه بایدمالک خودروتودفتربیمه حاضربشه بعدتعیین خسارت برگه رضایتوامض ...

بله دقیقا

یک راکب داریم یک مالک

راکب راننده مالک دارنده خودرو هست

بهتره که ماشینی که مالک نیستید ، راکب هم نباشید

این از من بهتون پیشنهاد ، نه ماشین از کسی بگیرید نه ماشینتون رو دست کسی بدید

هم برای خودتون بهتره هم برای سلامت فنی خودروتون

اتفاقااونیم باهاش تصادف کردم ایران بود همین مراحلورفتیم خسارتم بحساب صاحب ماشین زدن

اره بهذحساب صاحب ماشین میزنن اما نمیگن صاحب ماشین باید بیاد امضا کنه .همون صاحب بیمه نامه کافیه