مامانم اصلا اهل سیاست زدن و این حرفا نبود،یعنی کلا خیلی صادق بود و منم متاسفانه اینطوری شدم و تو جامعه ضربه خوردم بارها...ادمای الان خیلی زرنگ و باسیاستن اکثرا و برای کسی مثل من خیلی سخت میگذره وقتی میبینم من با سادگی و یکرنگی رفتار کردم اما یه نفر با سیاست و زرنگی...
خیلی واسم عجیبه چرا مامان من،مثل خیلی از خانومای همسن و سالش سیاست و زرنگی بلد نبود که الان منم یاد میگرفتم و با ازمون و خطا بدستش نمیاوردم؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مامانت دنبالش نبوده یاادمای گرگ دورش نبودن تواینستا وفلان الان خاموزش میده کمک میکنه کلا کم حرف بزن ...
دقیقا منم خیییییلی ادم ساده ای هستم چون هم پرحرفم متاسفانه هم خیییییلی زود صمیمی میشم خییییلی هم زودباورم زود اعتماد میکنم ب ادمها خییییلی هم توی زندگیم ضربه خوردم از خوب بودنم و سادگی و صمیمتم و اعتمادم ولی بازم ادم نمیشم عادت کردم ب ساده بودن و بی شیله پیله بودن و صمیمیت و مهربونی و خوب بودن وزودباوری کاش منم میتونستم گرگ صفت و باسیاست باشم مثل مادرشوهر وخواهرشوهرم اونا خیییییلی باسیاستن حتی ب چشمای خودشونم اعتماد ندارن خییییلی کم حرفم اصلا قربون صدقه کسی نمیرن زود صمیمی نمیشن مثل من قهقهه نمیزنن فقط یه لبخند کوچیک و بی روح میزنن
البته خیلی از ادما هم هستن که در عیبیین بگو و بخند،و به ظاهر صمیمیت و پرحرفی، سیاست شونم دارن
عه من از این جور ادمهای باسیاست ندیدم ک خونگرم و صمیمی باشن ولی با سیاستم باشن هرچی ادم باسیاست دیدم توی دور و اطرافم ادمهای کم حرفی بودن کوتاه و مختصر و مفید صحبت میکنن از خودشون اطلاعات کمی میدن بیشتر از ادم حرف میکشن ادمهایی ک از کسی تعریف نمیکنن ادمهایی ک زود صمیمی نمیشن و با کسی زود قاطی نمیشن و گرم نمیگیرن ادمهایی ک هرکی هرچی گفت سریع باور نمیکنن نه گفتن خیییییلی خوب بلدن خلاصه با پنبه سر میبرن😅😅