2777
2789
عنوان

دیگ از سن مامان شدنم گذشته یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 142 پست
ب نظرم صبر کن واقعا آماده شی.من خودم نمیخوام بدون آمادگی بچه بیارم ک حتی یه روزی بدون این ک ب زبونم ...

دقیقااااااااا میخوام مامان خوبی باشم ن اینکه بگه مامان خوبی نیستی یا چرا منو دنیا اوردی...

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعععله...با مراقبت تا یائسگی هم وقت داری

خیلی عالی بود ممنونم گلی

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
الهییییی خب امیدوار شدم چون خودم هنوز نمیخوام

منم اگه اجازه بدن حالا حالا ها نمیارم

گفتم دوسال دهنشونو ببندن🤣

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

۰/۶

ژل رویال اصل بگیر بخور به خودت برس

یه خانمی را دیدم با ذخیره تخمدان نیم حامله شده بود طبیعی

ان شالله دامنت سبز بشه

فقط خواهشا به کسی توی فامیل و دوستات نگو مشکلت را

وگرن استرس میدن بدجور هس ازت سوال میکنن

من فقط به مادرم گفتم دیگ به هیچ کس

دختر همسن سالات ازدواجم نکردنچرا هم خودتونو نا امید میکنید هم کسایی ک همسن شما هستن و میترسونید زن ع ...

ن گلی فقط سوال پرسیدم بدون منظور و قضاوت فقط درمورد خودم

وا تو اطراف من همه بالای 32 بچه دار شدن همه هم راضی هستیم

خداروشکر😍

منم اگه اجازه بدن حالا حالا ها نمیارمگفتم دوسال دهنشونو ببندن🤣

ن من ب بقیه گفتم دخالت ممنوع فقط شوهرم خیلییییییییییی بچه دلش میخواد این خیلی بده