ماهک۷۵ مدیر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17646 عنوان دیگ از سن مامان شدنم گذشته یا ن | مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 142 پست 29 سالمه بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی. دیروز | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروبیوتیک عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 326 ۲۸ سالمههیچ دلیل قانع کننده ای پیدا نمیکنم ک راضی شم ب مادر شدن
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17646 شوخی میکنی دیگه؟ ن گلی سوال بود د بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
دیوو_دلبر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1904 من ی زمانی میگفتم بچه هیچوقت الان دلم پر میزنه برا نوزاد همش میگم کاش زودتر اقدام میکردم چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶♀️
بیجید عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 2131 الهی عزیزم خب شما در تلاشی دیگه💋😍 4سالع در تلاشم هنوز ک هنوز هیچه
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17646 منی که بیست سه سالمه۰ دیشب فهمیدم ذخیره تخمدانم خیلی پایین هست فقط زجه میزدمو مرگمو از خدا میخواستم خدانکنه دختر بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
بیجید عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 2131 منی که بیست سه سالمه۰ دیشب فهمیدم ذخیره تخمدانم خیلی پایین هست فقط زجه میزدمو مرگمو از خدا میخواستم عزیزم ذخیره تخمدانت چند بوده؟
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17646 ۲۸ سالمههیچ دلیل قانع کننده ای پیدا نمیکنم ک راضی شم ب مادر شدن منم ب همین علت الان میگم نکنه دیر شه چون هنوز حس میکنم آماده نیستم بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17646 من ی زمانی میگفتم بچه هیچوقت الان دلم پر میزنه برا نوزاد همش میگم کاش زودتر اقدام میکردم منم نمیخوام ولی حس میکنم شاید بعدا بخوام بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
به،سانه،پری عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 3840 🤣من ۳۰ ام برنامم برای دو سال دیگست @Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17646 4سالع در تلاشم هنوز ک هنوز هیچه من یکی میشناختم 12 سالایشالا و حتما ک شما زودتر مامان میشی😍 بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
پروبیوتیک عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 326 منم ب همین علت الان میگم نکنه دیر شه چون هنوز حس میکنم آماده نیستم ب نظرم صبر کن واقعا آماده شی.من خودم نمیخوام بدون آمادگی بچه بیارم ک حتی یه روزی بدون این ک ب زبونم بیارم، تو فکرم بگم کاش بچه نمیاوردم
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17646 🤣من ۳۰ ام برنامم برای دو سال دیگست الهییییی خب امیدوار شدم چون خودم هنوز نمیخوام بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.