2777
2789
عنوان

بنظرتون یه پدر حق همچین کاری رو داره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 67 پست
زن و شوهر مهم تر از بچه هستن ، حتی زن هایی که به بچه هاشون بیشتر از شوهرشون بها میدن هم کار اشتباهی ...

کاش نسل شماهایی ک بچه رو ب چشم عروسک میبینید منقرض شه

کاربری دست دونفره❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش نسل شماهایی ک بچه رو ب چشم عروسک میبینید منقرض شه

کاش نسل بچه های بیشعور که فقط دنبال خوشگذرونی و پسر بازی و بی فکری هستن منقرض بشه... پدر و مادر به امید یه بچه خوب داشتن بچه دار میشن ، نه اینکه ۹ ماه رنج بارداری رو بکشی ، بچه رو بزرگ کنی و و مدرسه بفرستیش و همه جوره پشتش باشی ، بعد یه ذره که هیکل گنده کرد بیاد به مادرش یا پدرش فحاشی کنه و طلبکار هم باشه ... همچین بچه هایی که با حرف و زبون خوش آدم نمیشن باید تنبیه کرد ، اگر باز هم آدم نشدن همون بهتر که برن بمیرن چون فقط باعث سرافکندگی خانوادشون هستن.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
کاش نسل بچه های بیشعور که فقط دنبال خوشگذرونی و پسر بازی و بی فکری هستن منقرض بشه... پدر و مادر به ا ...

وقتی اونا بچه هارو ب دنیا اوردن پس وظیفشونه زحمت بکشن و بزرگش کنن

چون اون بچه نخواسته بیاد ب دنیا

کاربری دست دونفره❤️

کاش نسل بچه های بیشعور که فقط دنبال خوشگذرونی و پسر بازی و بی فکری هستن منقرض بشه... پدر و مادر به ا ...

عزیزم این بچه که به پدر و مادر گستاخی میکنه که از اول گستاخ نبوده، احتمالاً پدر و مادر در روند بزرگ کردن بچه اشتباهاتی خواسته یا ناخواسته انجام دادند که بچه اینجور بار اومده . ان شاءالله بچه هامون از بی تجربگی پدر و مادرشون ضربه نخورن ...

اون پدر مادر باید وقتی بچشون کوچیکتر بود ادب و احترام یادش میدادن تا الان نخوان با کتک درست و غلط بهش نشون بدن ... وقتی کم کاری از خودشون بوده الانم حق کتک زدن ندارن و باید جور دیگه ادب و احترام رو بهش بفهمونند

مامان من همیشه ی حرفی میزنه میگه اگر با کتک کاری قرار بود کسی تربیت بشه و چیزی یاد بگیره الان خر و الاغ مودب ترین و باهوش ترین بودن 😂

وقتی اونا بچه هارو ب دنیا اوردن پس وظیفشونه زحمت بکشن و بزرگش کننچون اون بچه نخواسته بیاد ب دنیا

این حرف شمام درست نیست . اینکه بچه ای به دنیا میاد خواست خداست. خیلیا الان آرزوی بچه دارند و بچه دار نمیشن ..... ولیکن پدر و مادر باید با عطوفت بچه رو که ودیعه ی الهی هست رو بزرگ کنند .

این حرف شمام درست نیست . اینکه بچه ای به دنیا میاد خواست خداست. خیلیا الان آرزوی بچه دارند و بچه دا ...

ببخشید تا پدرمادر نخوان بچه رو خدا میده؟

کاربری دست دونفره❤️

اینم بهش اضافه کن که وضیفشونه درست تربیتش کنن ،بعضیا فقط بزرگ کردن بچه رو بلدن

یه عده زن ستیر اومدن از پدرمادرای بی وجود و بی غیرت که بچشونو کتک میزنه دفاع میکنن

کاربری دست دونفره❤️

آره بعضی بچه ها هستند که پدر و مادر میگن ناخواسته بوده.....

منطقی نیس حرفت

ببخش واضح میگم

تا پدرمادر شروع ب کار نکنن بچه چجور ب وجود میاد؟

کاربری دست دونفره❤️