2777
2789
عنوان

یه دختر معرفی کردن به داداشم می‌خوام کنسلش کنم بیاید بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 127092 بازدید | 1195 پست
ممنم تعجب میکنم میگه قیافم معمولی چیز خاصی هم نداره انقدر گیر اینن

جوابش کردم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بهش گفتم از طرف ما کنسله به کارای شخصیت بری

خوب کاری کردی .تکلیفش باخودش معلوم نیست .من احساس کردم رابطه تموم نشده داره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

میگه خوشم نمیاد.

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اسی جان بگو جوابش چی بودمن به جای شما خیلی بهم برخورده بود

گفت دیر جواب دادی خیلی منتظر موندم

حرفی نزنید دل بقیه بشکنه..دختر دیدم یا همینطور پسررر هیچ مشکلی نداشته تا 35 که خوبه تا 50 هم مونده م ...

چقدر قشنگ گفتید منم با جملش ناراحت شدم

کسی که سنش رفته بالا و نتونسته ازدواج کنه همیشه به معنی عقب ماندگی و سختگیریش نیست گاها یک مشکلاتی داره که یک عده فکرش رو هم نمیکنند....

👊
میخوام تا فردا هیچی نگم به دفعه پیام بدم کار شخصی پیش اومد شرمنده بعدم بلاکش کنم

به نظرم جواب ندی بیشتر میسوزه

دیگه براش تجربه میشه مردم عنتر ومنترشون نیستن

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیداو عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

خودش پیام داده و گفته فردا قرار بذاریم فعلا جوابشو ندادم چی بهش بگم؟

بگو نمیتونیم بیایم .کار برامون پیش اومده .مثل خودش بپیچون ..این از اوناست که سرکارتون بزاره

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ردش کن بره دیگه بلاک کن

اومده به من من کردن .

بگو نمیتونیم بیایم .کار برامون پیش اومده .مثل خودش بپیچون ..این از اوناست که سرکارتون بزاره

پیام داده ننه من غریبم بازی

چند سالشه؟

حدود۴۰

داداشت چند سالشه که دنبال یه 35 ساله برای ازدواجش میگردین؟حالا به کسی بر نخوره ولی این یکی همینجوری ...

بد نیست مودب باشی عزیزم ..کی گفته هر کی تا ۳۵ازدواج نکرد امل و عقب مونده س .خود من ۳۳ازدواج کردم اصلا هم اهل رابطه ی دوستی نبودم و اصلا هم از ازدواج سنتی خوشم نمیاومد .سرکارم و رفتم تفریحمو داشتم .از سمت خانواده هم هیچ فشاری برای ازدواجم نبود ...بد نیست قبل اینکه حرفی بزنی .اول تو دهنت مزه مزه کنی بعد بدی بیرون

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو