2777
2789
عنوان

شما بگو زن ستیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 123 پست
نكفتم فقط رابطه كفتم دليل اصلي. تو اين اوضاع اقتصادي وقتي دختر راحت در اختياره جرا بايد خودشون رو تو ...

منم دارم میگم اگر یه مردی صرفا چون رابطه جنسی براش هست دیگه شما رو نمیخواد شما چرا نگران از دست دادنشی. کاملا واضحه. خیلی از مردا تو این وضعیتم ازدواج میکنن چون رابطه جنسی فقط با همون زن رو میخوان و چون صرفا براشون هست ول نمیکنن.

خب اگه اهل ازدواج نباشن و ازدواج کنن برای رابطه ، بازم تهش طلاقه دیگه معلوم نیست چی به چیه نه مثل قد ...

ن ببین هدف اصلی ازدواج رابطه نیست

کسیم برای رابطه ازدواج نمیکنه

اما از اونجا بدون ازدواج همه چی براش فراهمه سمت ازدواج نمیره

چرا چون گرونیه و خرج خانواده زیاده

چون بچه اوردن الان اشتباهه

چون ترس از مهریه و خرج عدوسی دارن

چون دخترا بدون ازدواج دنبالشونن و ب همه اموراتشون رسبدگی میکنن

ازدواج تعهد داره مسئولیت داره الان دوست دختر ادم دنگ خودشو میده بعد همه کارم برات میکنه چرا باید زن بگیری

تو اینستا پرء از این کلیپا ک با ۱ میلیارد عروسی گرفتی بردی خونت من با ی عرق ۲۰۰ تومنی بردمش خونم

این ینی چی؟

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم میگم اگر یه مردی صرفا چون رابطه جنسی براش هست دیگه شما رو نمیخواد شما چرا نگران از دست دادن ...

بحث من نيستا هي ميكي تو رو نخواد يا بخواد! بحث كلي هست نه راجع به من! اره رابطه جنسي زياد شده مردها كمتر كسي ديكه خودش رو تو مخارج ميندازه خونه و ماشين و طلا و غيره كه زن بگيره مردها تنوع طلبن اين حقيقته تعداد مردهايي كه اينمدلي نباشن كمه

منم دارم میگم اگر یه مردی صرفا چون رابطه جنسی براش هست دیگه شما رو نمیخواد شما چرا نگران از دست دادن ...

این درصورتیه ک دخترا بخاطر خواسته شدن تن ب هرکاری ندن

بخاطر نداشتن خاستگار نگن میرم ازدواج سفید میکنم

بخاطر اینکه پسره ولش نکنه دوستاشو نبره پیش پسره و و و

دخترا دنبال ازدواجن و خودشونم ازدواجو کم کردن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بحث من نيستا هي ميكي تو رو نخواد يا بخواد! بحث كلي هست نه راجع به من! اره رابطه جنسي زياد شده مردها ...

ن تنها مردا زنام تنوع رو دوس دارن

الان رابطه ی متعدد بین زنا و دخترامزیاد شده خب

کلا میگم ک همه چی بد شده

برادر شوهرتم داره بد میکنه باهاش دختره به هردلیلی اومده، اگه برادر شوهرت نمیخوادش چرا وابستش کنی

داره بد میکنه دقیقا اما دختره خودش این اجازه رو دادهکسی ک انسانیت نداره براش مهم نیست

اخه ازدواج هم تعيين كننده نيست خيليا اره ازدواج مبكنن اون وسط خيانت هم ميكنن كلا موضوع ازدواج پيجيدست خيلي فاكتور داره ولي قطعا راحت در دسترس بودن دخترا هم نكيم دليل صد در صد ولي دليل محكميه كه خيليا سمت ازدواج نميرن

بحث من نيستا هي ميكي تو رو نخواد يا بخواد! بحث كلي هست نه راجع به من! اره رابطه جنسي زياد شده مردها ...

اره خب. مردا تنوع طلبن ولی راستش به نظرم بهتره مردی که قراره بالاخره ب خاطر تنوع طلبیش خیانت کنه کلا وارد مارکت ازدواج نشه. الان دلیل کم شدن ازدواج به خاطر شرایط اقتصادیه. یعنی قشنگ هشتاد نود درصد مقصرش شرایط اقتصادیه

استفراغ فرهنگ غربو که نتیجش شده بچه های بدون پدرو تک والدی رو دارن به اسم آزادی میخورن، ابلها فرهنگ خانواده محورو مسئولیت پذیری مردو که برای خودمونه رو دارن با برهنگی و هرزگی نابود میکنن خدا لعنت کنه مسئول بیغیرتو

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

دختري كه بدون ازدواج رابطه داشته باشه زياده نياز به صابون نيست ببخشيد ولي حقيقتيه

من اصلا بحثم زیاد و کم دخترش نیست بحثم دلیل ازدواج نکردنه
شرایط فراهم باشه هیچکسی بدش از تشکیل زندگی و استقلال نمیاد

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
این درصورتیه ک دخترا بخاطر خواسته شدن تن ب هرکاری ندن بخاطر نداشتن خاستگار نگن میرم ازدواج سفید میکن ...

واقعا چند درصد تو توی ایران داری ازدواج سفید میبینی؟ اکثر دخترا به این درج از خریت نرسیدن عزیزم. این مرد نخوادشون که دیگه قحطی مرد نمیاد. تا اخر عمر مجرد بودن بسیار بهتر از سرمایه گذاری روی یه مرد بازندست

چند سال اخیر که هر ازدواجی دورم بوده دو طرف دوست بودن اولش

پسرا خیلی هم بگیر هستن و خیلی هاشون با یکی از دوست دختر هاشون ازدواج میکنن

فقط عجله ندارن و شرایط بد اقتصادی اونا رو میترسونه

لایک نکنید 🙏

من اصلا بحثم زیاد و کم دخترش نیست بحثم دلیل ازدواج نکردنهشرایط فراهم باشه هیچکسی بدش از تشکیل زندگی ...

تنوع طليها بدشون مياد ادم ميشناختم وضع مالي عالي ازدواج نميكرد با اينكه توانش رو داشت ترجيح ميداد همش با اين و اون باشه فقط بحث اقتصادي مطرح نيست ول دادن دخترا هم مطرحه