2777
2789
عنوان

شما بگو زن ستیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 137 پست
میرسه برا خیلیا میرسه چون الان رابطه جنسی رواله دخترو پسر تو خیابون راحت رابطه برقرار میکنن با زن و ...

خب اگه اهل ازدواج نباشن و ازدواج کنن برای رابطه ، بازم تهش طلاقه

دیگه معلوم نیست چی به چیه

نه مثل قدیم خوب بود که میسوختن و میساختن اما تا میشد طلاق نمیگرفتند، نه مثل الان که تا چیزی میشه جدا میشن

💕🌸☘️🌹

برعکس رفتار می کنه مثلا تو اسباب کشی اصلا خودش نبود هی میگفت باید بری کمک کنی بهشون

نه دیگه این نشد

این دختر خانواده ی خودش احتمالا میخواستن از سر واش کنن ، بعد بیاد خونه شوهرشم عذاب بکشه

💕🌸☘️🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه این نشداین دختر خانواده ی خودش احتمالا میخواستن از سر واش کنن ، بعد بیاد خونه شوهرشم عذاب بک ...

همون دیگه آخر میرسیم به حرف اسی راحت در اختيار بودن عزت و میاره پایین

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

همیشه گفتم رابطه جنسی یه رابطه نابرابره طبیعت اینطور تصمیم گرفته که جنس نر بعد رابطه میتونه بدون دردسر زندگیشو کنه تمام مسیولیت اون رابطه برای جنس مونثه که درگیر بارداری و سقط و مشکلات زنانه میشه پس خانما بهتره قدر خودشونو بدونن و تن به رابطه ای که مسیولیتی برای مرد نداره نرن هرچقدرم شناخت داشته باشیم آدما قابل پیش بینی نیستن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

برادر شوهرتم داره بد میکنه باهاش دختره به هردلیلی اومده، اگه برادر شوهرت نمیخوادش چرا وابستش کنی

برا لذت و راحتی خودش حتی میگه دوسش داره اما دیگه هر بلایی سر دختره اومده دم نزده دیگه

درسته این مرد عوضیه ولی جلو مرد عوضی باید وایستاد نه اینکه چون شرایط نداره تحمل کنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اها یعنی شما داری میگی تنها دلیلی ک ی مرد باید یه زن روی ب عنوان همسرش انتخاب کن رابطه جنسی؟ و اگر رابطه جنسی داشته باشه دیگه نیازی به همسر نداره؟ این حرفت تحقیر زناست. همسر ارامش و نظم رو به زندگی میده. سنگ صبورته شنوندته و تو سختی ها کنارته. بهت بچه میده و خونت رو گرم و تبدیل به محلی اروم و راحت برای زندگی میکنه. بعد از ازدواج از خیلی از حقوق اجتماعی برخوردار میشی و رفتار جامعه باهات بهتر میشه دیدی عزیزم؟ تنها چیزی که برای اراعه داری رابطه جنسی نیست. مردا هم اینو خون میدونن برای همینه که ازدواج میکنن

جه بخواين جه نه دليل اصلي ازدواج مردها همين رابطست مردها مثل زنها نيستن

اگر صرفا شما رو بخاطر رابطه جنسی میخواد و اگه تامین باشه دیگه شما رو نمیخواد شما چرا همچین ادمی رو میخوای عزیزم؟ نونت کمه یا ابت کمه. همچین ادم سطحی به چه دردت میخوره. اگر ب خاطر رابطه جنسی بخوادت فردا به خاطر یه رابطه جنسی بهتر ولت میکنه. شما چرا بابت از دست دادن مچین تحفه به دردنخوری ناراحتی

بخدا بعضیا خودشونو برای ازدواج با پسری به آب و آتیش میزنند که برای چند دقیقه نیاز دنبال این دختر اون ...

دقیقا...حرف منم همینه

پسر خانواده دار تو خیابونا وقرارهای شبانه دنبال همسر وازدواج نیستن

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

اگر صرفا شما رو بخاطر رابطه جنسی میخواد و اگه تامین باشه دیگه شما رو نمیخواد شما چرا همچین ادمی رو م ...

نكفتم فقط رابطه كفتم دليل اصلي. تو اين اوضاع اقتصادي وقتي دختر راحت در اختياره جرا بايد خودشون رو تو خرج و مسيوليت بندازن؟ منطقي فكر كتيم دليل اصلي ازدواج كم الان همينه من نكفتم درسته يا نه ولي دليلشه

ربطی به رابطه و اینحرفا نداره

دلیل اصلیش گرونیه واقعا نمی تونن تشکیل زندگی بدن

شرایط رابطه هم فراهم نباشه وقتی پول نداره نهایت به دستاش و ببخشید صابون حمومش پناه می بره نه ازدواج

انقد سطحی موضوع رو نگاه نکنید

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
ربطی به رابطه و اینحرفا نداره دلیل اصلیش گرونیه واقعا نمی تونن تشکیل زندگی بدن شرایط رابطه هم فراهم ...

دختري كه بدون ازدواج رابطه داشته باشه زياده نياز به صابون نيست ببخشيد ولي حقيقتيه