2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده بود همسایمون لطف بزرگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفکر خودت باش فعلندر درجه اول خودتو از دست یک روانی نجات بدهاینبار این اقا نجاتت داددفعه های بعدی چی

پدر مادرم پشتم نیستن جایی ندارم برم خب پدرم گفته هر چی شد اینجا نبای دیگه میخواست ازدواج نکنی

البته بگم ازدواج کردم از اون خونه خلاص شم

پدر مادرم پشتم نیستن جایی ندارم برم خب پدرم گفته هر چی شد اینجا نبای دیگه میخواست ازدواج نکنیالبته ب ...

بی کسی

چقدر سخته😭😭

میدونم

سعی کن سکوت کنی جلوی همسرت نژار کارت بجایی برسه بخاد حمله ور بشه

راه دیگه نداری

پدر مادرم پشتم نیستن جایی ندارم برم خب پدرم گفته هر چی شد اینجا نبای دیگه میخواست ازدواج نکنیالبته ب ...

بی کسی

چقدر سخته😭😭

میدونم

سعی کن سکوت کنی جلوی همسرت نژار کارت بجایی برسه بخاد حمله ور بشه

راه دیگه نداری

چه ترسویی رفتی بیرون حالا مگه در چه وضعیتی بودی که اون خانم سوارت کرد؟

داشت کتک میزد من آخری رو نمیتونستم تحمل کنم به جان مادرم همه موهام کنده شده بود منم کاریش نداشتم چون بهم پیام داده بودم ،،کجایی خب بیا خونه،،، به خاطر همین این کار و کرد

بعدشم میدونستم از کتک زدنش دست برداره از اینکه ۲ ساعت در گوشت حرف بزنه دست بر نمیداره

بی کسی چقدر سخته😭😭میدونم سعی کن سکوت کنی جلوی همسرت نژار کارت بجایی برسه بخاد حمله ور بشه راه دیگه ...

بخدا منم کاری ندارم بهش اون شب یه بار پیام دادم گفتم کجایی خب بیا خونه همین به خاطر این،،،، این کارو کرد

قبلن هم پیام میدادم هیچ نمیگفت

خانوادم و هر روز لعنت میفرستم اونا هم کتکم زدن یه بار هنوز پنجشنبه هفته پیش عروسی داشتیم تو عروسیشون جلو اون همه مرد هلم دادن

😭😭😭😭😭 خدا لعنتشون کنه باز در خونمونم میان آشغالا