2777
2789
عنوان

چرا مجرد ها فکر میکنن کسایی که جدا شد حقشونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3427 بازدید | 267 پست
دختر مجرد سالم چرا باید بهش بربخوره؟من دلیل اینکه خاستگار ندارن گفتم میخوای حقیقت کتمان کنی؟حرف بنده ...

خواستگار که همشون دارن کی گفته ندارن؟

من خودم بهترین خواستگارا داشتم دوتا دندانپزشک یک پزشک دو مهندس عمران یک Phd حقوق

شما میخوای حقیقت کتمان کنی

شما برگشتی گفتی مجردا فلانن بیسارن

بعدم که به خود من حمله کردی گفتی مطلقه! درصورتی که من اصن ازدواجی نداشتم که طلاقی هم درکار باشه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

خواستگار که همشون دارن کی گفته ندارن؟ من خودم بهترین خواستگارا داشتم دوتا دندانپزشک یک پزشک دو مهندس ...

اوکی موفق باشی

حالا برو زخماتو پانسمان کن حمله ما بدجور بوده

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدشم مطلقه کسیه که قبلا ازدواج کرده هیچ ربطی به رابطه جنسی نداره مگر ازدواج فقط رابطه جنسیه؟ مگر تج ...

خب پس ازدواج کرده رابطه داشته یا ازدواج نکرده و رابطه داشته همیکی هستن چون همه چی به دو خط عربی و کاغذ پاره نیست به قول خودتون

خب پس ازدواج کرده رابطه داشته یا ازدواج نکرده و رابطه داشته همیکی هستن چون همه چی به دو خط عربی و کا ...

به اون تجربه زندگی مشترک که هست

همه چی که رابطه جنسی نیست

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

به اون تجربه زندگی مشترک که هستهمه چی که رابطه جنسی نیست

اونی که زیر سقف نرفتن و تو عقد رابطه جنسی داشتن چی؟تو شناسنامه مطلقس ولی تجربه زندگی مشترک نداشته اون چی محسوب میشه؟

خب پس ازدواج کرده رابطه داشته یا ازدواج نکرده و رابطه داشته همیکی هستن چون همه چی به دو خط عربی و کا ...

الان شما میخوای بگی زن مطلقه که قبلا ازدواج کرده سر زندگیشو رفته رابطه هم داشته با دختری که ازدواج نکرده یکی هست منظورتون اینه

اونی که زیر سقف نرفتن و تو عقد رابطه جنسی داشتن چی؟تو شناسنامه مطلقس ولی تجربه زندگی مشترک نداشته او ...

اونم مجرد حساب میشه

الان شما میخوای بگی زن مطلقه که قبلا ازدواج کرده سر زندگیشو رفته رابطه هم داشته با دختری که ازدواج ن ...

نه یکی نیست ولی صرفا بدم نیست و دور از جون نباید بمیره

من خودم مطلقه نیستم ولی از حرف بعضیا تعجب میکنم

الان شما میخوای بگی زن مطلقه که قبلا ازدواج کرده سر زندگیشو رفته رابطه هم داشته با دختری که ازدواج ن ...

بله.مگه رابطه نامشروع داشته.حلال بوده.الان ازدواج نکردن با صد نفر رابطه دارن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اره تو این تاپیک پرهکه میگن ما حواسمون رو جمع میکنیم تا مطلقه نشیم😂😂😂

امیدوارم براشون پیش نیاد.خیلی کسایی که جدا شدن قضاوت میشن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه یکی نیست ولی صرفا بدم نیست و دور از جون نباید بمیره من خودم مطلقه نیستم ولی از حرف بعضیا تعجب میک ...

به نظر من دختری تو عقد رابطه نداشته و به دلایلی مجبور شده جدا بشه نه تنها مطلقه نیست بلکه مجرد هم حساب میشه و حق داره با پسر مجرد ازدواج کنه مثل دختر همسایه خودمون که تو عقد جدا شد چون همش مادر شوهرش تو زندگیش دخالت میکرد پسره اختیاری از خودش نداشت جدا شد ازش الان شش ماه هست که با یه پسر مجرد که وضع مالیش هم خوبه ازدواج کرده خب این فرق میکنه با زنی که با دو تا بچه جدا شده طلاق گرفته بعد میاد با پسر مجرد که نه ازدواجی کرده نه بچه ای داره ازدواج کنه خب این زور داره دیگه

به نظر من دختری تو عقد رابطه نداشته و به دلایلی مجبور شده جدا بشه نه تنها مطلقه نیست بلکه مجرد هم حس ...

من خودمتو عقد جدا شدم رابطه نداشتم شناسنامم سفیده

ولی تو این سایت خیلیا بهم گفتن تو هم طلاق گرفتی دیگه به شناسنامه ربط نداره توام مطلقه ای و حق نداری با مجرد ازدواج کنی و خیلی حرفای دیگه