2777
2789
عنوان

چرا مجرد ها فکر میکنن کسایی که جدا شد حقشونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 267 پست
تأکید داره به اسم شناسنامه😂برا ما دختر و پسر بی بندوبار اخ و پیف هست و کسی باهاشون ازدواج نمی کنهوگ ...

شما که قدیس

همه اخ و پیف فقط خودت خوب!!!!

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اووف بابا مریم مقدس 😂 اره ماها همه بدیم شماها خوبین

نه نیازی نیست بگین بدین خدا رو شکر دارم میبینیم که متاهل ها چه جوری دارن زندگی میکنن زندگیشون رو کثافت گرفته با وجود دوست پسر و معشوقه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما که برعکس دیدیمهرچی زن مطلقه دورم دیدم همش برنامه کن بیزنسی

ناراحت نشی ولی با این حرف زدنت وطرز فکرت و توهینات به زودی خودت هم شناسنامت به قول خودت خراب میشه... اگرچه خداروشکر من جدا شدم و شناسنامم خراب نشده و سالمه 😉

ناراحت نشی ولی با این حرف زدنت وطرز فکرت و توهینات به زودی خودت هم شناسنامت به قول خودت خراب میشه... ...

من احمق نیستم فوری طرفم بکشم به محضر

خوب زیر و بمش میشناسم چندین سال باهاش نامزد میمونم تا اخلاقش دستم بیاد بعد بهترین ازدواج میکنم خداروشکر خانوادمم پشتم هستن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

نه دوست عزیز من تجربه زندگی مشترک خونه شوهر نفقه گرفتن مهریه انداختن عروسی جهیزیه چیدن خانه داری شب ...

مگه همه خانما مطلقه باردار شدن یا عروسی کردن

کسی برا تو زورش نگرفته وقتی تو زندگی شانس نداری 😂

تو ریپ زدی رو پیام بنده

من داشتم از خانمای مطلقه دفاع میکردم که شما براشون زورت گرفته

وقتمو نگیر کار دارم خانم

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

الان مجردا پاکن همه ؟!

نه مجردا هم توشون بد هست نمیگم همشون پاک هستن ولی هر چی باشن مجرد هستن تعهد به کسی ندارن تعجبم از این هست که متاهل ها چرا انقدر بد شدن که چه زن باشه که دوست پسر داره یا مرد باشه که معشوقه داره چرا انقدر کثیفه زندگی هاشون در صورتی که باید تعهد داشته باشن

من مخالفم ( متاهلم )

علت مخالفتمم اینه این دو نفر خیلی باهم فرق دارن از نطر تجربه زندگی مشترک، پختگی، و از همه مهم تر خانواده های دو طرف

چون حس میکنم با چنین ازدواجی خانواده پسر با اکره اون خانم رو قبول میکنن و این موضوع ( خودمو مثال میزنم) برای منی که غرور از همه چی تو زندگیم مهم تره، غیر قابل قبوله

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

مگه همه خانما مطلقه باردار شدن یا عروسی کردنکسی برا تو زورش نگرفته وقتی تو زندگی شانس نداری 😂تو ریپ ...

نه دوست عزیز شما از خانم مطلقه دفاع نکردی

به دختر مجرد حمله کردی

نه مجردا هم توشون بد هست نمیگم همشون پاک هستن ولی هر چی باشن مجرد هستن تعهد به کسی ندارن تعجبم از ای ...

همینه که میگم تعهد به یه کاغذ پاره و دوتا خط عربی نیست

خداکنه آدم دلش متعهد باشه

من احمق نیستم فوری طرفم بکشم به محضرخوب زیر و بمش میشناسم چندین سال باهاش نامزد میمونم تا اخلاقش دست ...

خیلی مراقب باش پس این حرفا و مغرور شدنا اخر عاقبت نداره

نه دوست عزیز شما از خانم مطلقه دفاع نکردیبه دختر مجرد حمله کردی

دختر مجرد سالم چرا باید بهش بربخوره؟

من دلیل اینکه خاستگار ندارن گفتم میخوای حقیقت کتمان کنی؟

حرف بنده دخترایی بود که همزمان با چند نفرن خدمات میدن بعد میگن شوهر نیست مطلقه ها حقمون خوردن

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

نه مجردا هم توشون بد هست نمیگم همشون پاک هستن ولی هر چی باشن مجرد هستن تعهد به کسی ندارن تعجبم از ای ...

خب مجرد به کسی تعهد نداره مطلقه هم نداره، متأهل بحثش جداست اگرچه من اونارو هم قضاوت نمیکنم

والا ما که برعکس دیدیمهرچی زن مطلقه دورم دیدم همش برنامه کن بیزنسی

فکر کنم مرد هستی که با خانمای بیزنسی درارتباط بودی 😌 این توهینات یادت باشه برای روزی که همینجوری توهین و قضاوتت کنن